Opnames 'The Batman' gepland voor november 2019

Opnames 'The Batman' gepland voor november 2019

Dit zou mogelijk een release rond kerst 2020 of zomer 2021 kunnen betekenen.

Het is alweer een paar maanden geleden dat we iets over The Batman hebben gehoord, maar The Hollywood Reporter brengt daar vandaag verandering in door te melden dat de opnames van de film in november dit jaar moeten beginnen. Dat is ietwat later dan de eerder aangegeven zomerstart. Volgens THR zou het script van regisseur Matt Reeves zo goed als afgerond zijn, maar zal hij in de komende maanden de puntjes op de i zetten. Als de opnames echt beginnen in november, dan kunnen we rekenen op een release rond kerst 2020 of de zomer van 2021.

Reeves, die eerder met veel succes de laatste twee Planet of the Apes-films regisseerde, liet eerder weten dat The Batman geen oorsprongverhaal zal bevatten en dat het geen verfilming is van Frank Millers graphic novel Year One. Naar verluidt zou het verhaal een jongere Batman vereisen, maar daarover is nog niks bevestigd.

Voordat de opnames van The Batman beginnen, krijgen we eerst nog DC-verfilmingen Shazam! en Joker voorgeschoteld. Daarna volgen Birds of Prey en Wonder Woman 1984 in 2020.



NieuwsFilm

meest populair