Celebrity

'Bohemian Rhapsody'-acteurs hebben ook in het echt een relatie

Eindelijk hebben ze 'Somebody to love'...

door FilmTotaal om 13:10 in Celebrity
Hollywoodster Rami Malek (Papillon) heeft op het Palm Springs Filmfestival bevestigd dat hij een relatie heeft met zijn Bohemian Rhapsody-tegenspeelster Lucy Boynton (Apostle). De geruchten dat de twee een setje zouden zijn gaan al langer rond.

Eerder deze week mocht de Amerikaanse filmacteur Rami Malek (37) de Breakthrough Performance Award in ontvangst nemen op het Palm Springs Filmfestival in Californië. Hij kreeg die prijs voor zijn sublieme vertolking van de overleden Queen-frontman Freddie Mercury in de biopic Bohemian Rhapsody. Malek was behoorlijk blij met zijn prijs. "Het is echt een eer om hier te mogen zijn", zei hij tijdens zijn speech.

Geruchten bevestigd
In zijn acceptatiespeech bedankte hij ook zijn tegenspeelster en nieuwe vriendin Lucy Boynton (24). Zij speelde Mercury's muze Mary Austin in de film. "Bedankt, Lucy Boynton", vervolgde Malek. "Je was echt mijn bondgenoot, mijn vertrouwelinge, mijn liefde". Al in april wist Us Weekly te melden dat de twee beroemdheden aan het daten zouden zijn. "Hij is smoorverliefd op haar", zei een bron toen. Nu is hun relatie dus officieel bevestigd.

NieuwsFilm

meest populair