Eerste trailer Netflix actiethriller 'Close'

Een trailer bomvol actie!

De eerste trailer van de nieuwe Netflix film Close, waar Millennium-actrice Noomi Rapace de hoofdrol in vertolkt, is net uit. In de film speelt Rapace een lijfwacht die een expert is op het terrein van terreurbestrijding in oorlogsgebieden. Wanneer ze dus de ogenschijnlijk simpele taak krijgt voorgeschoteld om een jonge rijke erfgename te beschermen in het Midden-Oosten kijkt ze neer op deze missie, maar deze opdracht wordt haar zwaarste ooit...

Een groep mensen tracht het meisje op gewelddadige wijze te ontvoeren, waardoor Rapace gedwongen is met haar op de vlucht te slaan. Hulp krijgen ze niet, want ze worden ook van moord beschuldigd, dus ze dus volledig op elkaar aangewezen zijn om van hun aanvallers af te komen. In de trailer is het dan ook duidelijk te zien dat niet alles van een leien dakje gaat.

Regisseuse Vicky Jewson meldt dat de film bomvol actiescènes zit en dat het dus belangrijk is om deze zo realistisch mogelijk te maken. Daarvoor heeft zij informatie ingewonnen bij Jacquieline Davis, één van 's werelds meest bekende, vrouwelijke lijfwachten.

De actiethriller zal deze maand nog te zien zijn op Netflix



NieuwsFilm

meest populair