Nieuwe beelden 'Captain Marvel': Starforce in actie!

Nieuwe beelden 'Captain Marvel': Starforce in actie!

Marvels eerste vrouwelijke superheld met een solofilm!

Marvel maakt zich gereed voor de introductie van een nieuwe superheldin. Begin maart mag de wereld namelijk kennismaken met Captain Marvel. Gisteren heeft Marvel een nieuwe tv-trailer online gezet. Ook heeft de studio de schitterende cover van het aankomende The Art of the Movie-boek onthuld.

In Captain Marvel speelt Brie Larson de titelrol. Zij krijgt als eerste vrouwelijke held een solofilm in het succesvolle universum. Ter promotie van de film heeft Marvel afgelopen weekend een nieuwe tv-trailer vrijgegeven. Deze bevat geen beelden die we nog niet eerder gezien hebben, maar is desalniettemin gaaf om te bekijken.

Starforce in actie!
Net iets interessanter is de onthulling van de boekcover van Marvel's Captain Marvel: The Art of the Movie. Marvels huisartiest Andy Park heeft deze schitterende voorkant ontworpen. Op de tekening is onder meer de Stareforce, het bekende Kree-superteam, te zien. In de comics is Captain Marvel overigens nooit lid geweest van de Starforce.


In het kort
In Captain Marvel onderzoekt Carol Danvers haar onduidelijke verleden en afkomst terwijl er een oorlog tussen twee vijandige alienrassen op uitbreken staat. De regie is in handen van het duo Anna Boden en Ryan Fleck. Eerder maakten zij al samen de film Mississippi Grind (2015).


Captain Marvel is vanaf 7 maart in de Nederlandse bioscoopzalen te zien.

NieuwsFilm

meest populair