Opvallend: Nicole Kidman negeert Rami Malek na winnen Golden Globe 'Bohemian Rhapsody'

Opvallend: Nicole Kidman negeert Rami Malek na winnen Golden Globe 'Bohemian Rhapsody'

Kijkers kunnen wel lachen om dit ongemakkelijke televisiemoment.

Televisiekijkers die gisterenavond de uitreiking van de Golden Globes aan het kijken waren, praten massaal over een ongemakkelijk momentje tussen Hollywoodsterren Rami Malek en Nicole Kidman op het podium van de show. Nadat Kidman een award had uitgereikt, negeerde ze Malek volledig.

Gisteren kreeg Bohemian Rhapsody de Golden Globe voor beste dramafilm. Eerder op de avond won Rami Malek (37) al de prijs voor beste filmacteur voor zijn vertolking van Queen-zanger Freddie Mercury. Hollywoodactrice Nicole Kidman reikte het beeldje voor de beste dramafilm uit. Toen Malek terug op het podium kwam om ook die prijs in ontvangst te nemen, ontstond er een zeer ongemakkelijk moment tussen de twee.

Geen tijd voor een gesprek
Het viel televisiekijkers op dat Malek volledig werd genegeerd door Kidman toen hij haar probeerde te bedanken, zoals gebruikelijk is bij dit soort awardshows, voor de prijs. Kidman draait zich om en vervolgens negeert ze Maleks hand op haar rug. Er is vast geen opzet in het spel, maar sommige kijkers kunnen ieder geval hartelijk lachen om het moment. "Mijn sociale conversaties zijn ook altijd zo ongemakkelijk", schrijft iemand bijvoorbeeld op Twitter.

Tweet verwijderd

Benieuwd naar alle Golden Globe-winnaars? De volledige lijst vind je hier!

NieuwsFilm

meest populair