Celebrity

Opvallend: Nicole Kidman negeert Rami Malek na winnen Golden Globe 'Bohemian Rhapsody'

Kijkers kunnen wel lachen om dit ongemakkelijke televisiemoment.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 11:34 in Celebrity
Televisiekijkers die gisterenavond de uitreiking van de Golden Globes aan het kijken waren, praten massaal over een ongemakkelijk momentje tussen Hollywoodsterren Rami Malek en Nicole Kidman op het podium van de show. Nadat Kidman een award had uitgereikt, negeerde ze Malek volledig.

Gisteren kreeg Bohemian Rhapsody de Golden Globe voor beste dramafilm. Eerder op de avond won Rami Malek (37) al de prijs voor beste filmacteur voor zijn vertolking van Queen-zanger Freddie Mercury. Hollywoodactrice Nicole Kidman reikte het beeldje voor de beste dramafilm uit. Toen Malek terug op het podium kwam om ook die prijs in ontvangst te nemen, ontstond er een zeer ongemakkelijk moment tussen de twee.

Geen tijd voor een gesprek
Het viel televisiekijkers op dat Malek volledig werd genegeerd door Kidman toen hij haar probeerde te bedanken, zoals gebruikelijk is bij dit soort awardshows, voor de prijs. Kidman draait zich om en vervolgens negeert ze Maleks hand op haar rug. Er is vast geen opzet in het spel, maar sommige kijkers kunnen ieder geval hartelijk lachen om het moment. "Mijn sociale conversaties zijn ook altijd zo ongemakkelijk", schrijft iemand bijvoorbeeld op Twitter.


Benieuwd naar alle Golden Globe-winnaars? De volledige lijst vind je hier!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Kan ze nog wel adem halen met dat “neusje”

Prince John

Avatar

Gelukkig had ze geen blote rug, anders kwam Malek vast in de problemen...

Artificialis

Avatar

Prince John "Gelukkig had ze geen blote rug, anders kwam Malek vast in de problemen..."

Nou, de grens wordt steeds verder opgerekt. Over een aantal jaar kan dit als bewijsmateriaal voor seksuele intimidatie worden gebruikt.

Moviemagic

Avatar

Artificialis "Nou, de grens wordt steeds verder opgerekt. Over een aantal jaar kan dit als bewijsmateriaal voor seksuele intimidatie worden gebruikt."


Die grens is nu al niet meer te zien. Vrouwen die beledigd raken als een man een deur voor haar openhoudt. Dit kan ze namelijk zelf ook en heeft er geen man voor nodig. Een man die zijn vrouw en 7 kinderen verlaat omdat hij zich een 6-jarig meisje voelt. click. Ik zie die grens niet meer.

Judge

Avatar

Ze is duidelijk geen Queen fan.

Artificialis

Avatar

Moviemagic "Die grens is nu al niet meer te zien. Vrouwen die beledigd raken als een man een deur voor haar openhoudt. Dit kan ze namelijk zelf ook en heeft er geen man voor nodig. Een man die zijn vrouw en 7 kinderen verlaat omdat hij zich een 6-jarig meisje voelt. click. Ik zie die grens niet meer."

WAT? Het is nog een serieus artikel ook...

Goku32

Avatar

Is dit Eingelijk de moeite waard om te checken deze docu

nieuwslaatste nieuws

meest populair