Algemeen

Zo komt maniak Victor Zsasz eruit te zien in DC's 'Birds of Prey'!

Chris Messina heeft een opvallend nieuw kapsel.

door Jeffrey Kouters om 10:22 in Algemeen
Hollywoodster Chris Messina (Blame, Alex of Venice) werd onlangs toegevoegd aan de cast van DC's Birds of Prey. Messina gaat gestalte geven aan de schietgrage maniak Victor Zsasz in die film. Zondag verscheen hij met een opvallend uiterlijk op de rode loper van de Golden Globes. Fans herkenden zijn nieuwe look meteen.


Chris Messina speelt superschurk Victor Zsasz in Birds of Prey. Zsasz is één van de bekendste slechteriken uit de comics. In Birds of Prey krijgt deze koelbloedige moordenaar het vermoedelijk aan de stok met Harley Quinn (Margot Robbie) en haar meidenteam. Hoewel Zsasz vaak volledig kaal wordt afgebeeld, zo ook in de televisieserie Gotham, lijkt regisseuse Cathy Yan nu juist te kiezen voor een klassiekere versie.

Licht blond haar
Oplettende fans zagen namelijk dat Messina afgelopen weekend met een opvallend nieuw kapsel op de rode loper van de Golden Globes verscheen. Messina heeft zijn donkere haren namelijk geblondeerd. Zijn geblondeerde kapsel doet erg denken aan de klassieke look van Zsasz in de stripboeken. Binnenkort beginnen de opnames al van Birds of Pley. Het is dus aannemelijk dat zijn nieuwe kapsel voor deze film is.


Birds of Prey - (And the Fantabulous Emancipation of Harley Quinn), zoals de film eigenlijk volledig heet - moet in februari 2020 in de bioscopen verschijnen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair