8-jarige 'The Florida Project' actrice maakt film

8-jarige 'The Florida Project' actrice maakt film

Ze wordt een van de jongste regisseurs ooit!

De film The Florida Project werd erg sterk onthaald en was voor velen een van de beste films van 2018. In de film wist de jonge actrice, Brooklynn Prince, indruk te maken. Maar nu gaat ze pas echt filmgeschiedenis schrijven, aangezien ze één van de jongste regisseurs aller tijden wordt. Ze namelijk pas acht jaar oud, maar is nu al begonnen aan haar regiedebuut, Colours.

Ze wordt bijgestaan door The Florida Project regisseur zelf, Sean Baker, en cameraman Ben Loeb, o.a. bekend van Mandy. De jonge actrice is erg blij met de kans die ze krijgt: ''Mijn droom wordt werkelijkheid. Ik zag Sean graag aan het werk en ik werd gigantisch geïnspireerd door zijn geduld, visie en creativiteit. Ook wil ik hem bedanken voor al zijn steun. Bedankt dat je mijn vriend en mentor wil zijn en het feit dat je in me gelooft betekent de wereld voor me. Ik hoop dat jullie allemaal trots op me gaan zijn. Ik kan niet wachten om jullie Colours te laten zien!''

Waar de film over zal gaan is nog niet bekend, maar we zullen er vast en zeker in de komende weken meer over te horen gaan krijgen.



NieuwsFilm

meest populair