Video

Overtuigende trailer 'Captain Marvel'; Grootse cameo onthuld?

Plus drie gave nieuwe posters!

door Bram de Groot om 17:17 in Video
Er is weer veel nieuws rond de superheldenfilm Captain Marvel. Niet is er alleen een nieuwe, volgens velen overtuigende trailer verschenen voor de Marvel-film, ook zijn er drie nieuwe posters en een mogelijke hint naar een cameo van een groot personage uit het Marvel Cinematic Universe.

Tijdens een interview met regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck hebben zij iets meer duidelijkheid gegeven over de toon van de Captain Marvel-introductiefilm. Er werd door Fandango gevraagd waar de film past tussen het meer duistere Avengers: Infinity War en het grappigere Ant-Man and The Wasp.

"We hebben er bij deze film voor gekozen om de kern van het verhaal te laten gaan over het mysterie van de zoektocht naar de eigen ik van Captain Marvel," aldus Boden. "Er zit veel speelsheid in, en een soort buddy-copsfeer dat Captain Marvel heeft met het Nick Fury-personage. Dit was echt een belangrijke onderdeel voor ons." Ze werd aangevuld door Fleck: "Ja, zoals de buddy-copfilms uit de jaren 80 en 90, zoals 48 Hrs. of Lethal Weapon. Daar hebben we naar gekeken. Deze films, zelfs de serieuze, hebben een geweldig gevoel voor humor en dat wilden we ook vasthouden."

En nu die mogelijke cameo. Dit is mogelijk een SPOILER, dus let op. Al is er nog niets bevestigd met onderstaande. Wel eerst even die gave nieuwe trailer!


Boden en Fleck werd ook gevraagd waar Brie Larsons Captain Marvel past binnen het grote Marvel Cinematic Universe. Er werd aangegeven dat de film zich in de jaren 90 afspeelt, waarin Samuel L. Jackson een jongere versie van Nick Fury speelt. Hierbij zei Fleck: "En Tony Stark heeft nog niet ontdekt hoe hij Iron Man kan worden, dus..." Meer wilde het duo niet zeggen. Krijgen we Robert Downey Jr.'s Stark (weer) te zien als tiener? Vanaf begin maart zul je het weten.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Kort maar krachtig! Is dit nu trouwens de officiële derde trailer of 1 van de vele tv-spots?

zwiggelbig

Avatar

deze trailer is vele malen beter dan de eerste..

Rafael11

Avatar

Deze trailer is stukken beter dan de eerste twee, alhoewel ik de tweede trailer ook niet slecht vond. En Brie ziet er goed uit! De eerste poster van de drie ziet er fantastish uit, Daar zie je tenminste ook echt haar echte gezicht, wat ik niet vond bij de eerdere poster

Janushhw

Avatar

Waarom zou Stark in deze film moeten zitten? Heeft geen sidequest verhaal met de winter soldier "zover we weten" dus de enige vorm zou een puberende Tony zijn die zich vertoont nadat zn ouders vermoord zijn...

Beetje rare cameo

Devenace

Avatar

Ik ben dus niet de enige die een zwaar sex appeal ziet in Brie, zou het opzettelijk zijn gedaan ;)

Rafael11

Avatar

Marvel heeft inmiddels ook een behind the scenes van Capt. Marvel online gezet. Die is ook tof. Ook gaaf dat Brie Larson echt heeft moeten leren om een vliegtuig te besturen.

Goku32

Avatar

Ben benieuwd naar deze film

NieuwsFilm

meest populair