Algemeen

DC's 'Shazam!' moet een traditie met Kerst worden!

Om keer op keer te bekijken.

door Bram de Groot om 09:55 in Algemeen
Over zo'n twee maanden verschijnt alweer de volgende DC-film. Na het succes van Aquaman is het nu DC's Captain Marvel die zijn eigen film krijgt met Shazam! Dit keer geen groot actierijk onderwater-spektakel, maar een superheldenkomedie op een mogelijk wat kleinere schaal.

"Het doel was om van Shazam! op een of andere manier een leuke jaren 80-film te maken, zoals John Hughes of Back to the Future," aldus Annabelle: Creation-regisseur David F. Sandberg tegenover Total Film. "Het is hopelijk een van die films die je steeds opnieuw wilt zien. Hij speelt zich af tijdens Kerstmis, het is een van die films waarvan je zegt:" Oh, laten we deze elke kerst kijken! Hopelijk."

Slechterik Dr. Sivana
Hieronder zie je nieuwe foto's uit de film van Warner Bros. / DC Entertainment waarop naast de titelheld (Zachary Levi) ook Doctor Thaddeus Sivana van Mark Strong te zien is en Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer), het maatje van alter ego Billy Batson, gespeeld door Asher Angel.
Total Film cover
De held staat ook op de cover, niet geheel onverwacht met een beker frisdrank. Vanaf begin maart in de bioscoop!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Ze zijn dus eigenlijk een beetje te laat nu...? Het pak komt in ieder geval al aardig in de buurt; nu nog een muts en een baard, en voila: Super Santa!

Thiver

Avatar

Ja, als dit een nieuwe kerstklassieker moet worden, waarom dan geen release met kerst? Desnoods had je de release van deze film gewisseld met Aquaman. Aan de andere kant is kerstklassieker Die Hard destijds ook midden in de zomer uitgebracht...

STYD

Avatar

Over twee maanden in de bioscoop en alleen nog maar 1 trailer voor uitgekomen. Lijkt me niet goed. Eerste trailer dateert alweer van een tijd geleden.

RobzZ01

Avatar

@STYD

Niks aan de hand hoor. Dat was bij Aquaman ook het geval. De nieuwe trailer verschijnt de 19e van deze maand! Smiley face

NieuwsFilm

meest populair