Harkonnen-leider voor 'Dune' gevonden!

Harkonnen-leider voor 'Dune' gevonden!

De film van Denis Villeneuve komt in een stroomversnelling.

Eerder deze week werd duidelijk dat Dave Bautista (Avengers: Infinity War, Spectre) te zien zal zijn als "Beast" Rabban in de nieuwe Dune. Nu is duidelijk wie de voornaamste slechterik gaat spelen!

Het is Stellan Skarsgård (The Avengers, Nymphomaniac) die te zien zal zijn als Baron Vladimir Harkonnen. Dit is niet alleen de oom van het personage van Bautista. Ook is het de voormalige heerser van Arrakis en de tegenstander van Paul Atreides (Timothee Chalamet) en zijn familie, waaronder Rebecca Ferguso's Lady Jessica.

De film zal zich waarschijnlijk vooral richten op de strijd tussen de The Fremen, met Paul Atreides voorop, en de Harkonnen, met het personage van Skarsgård aan de leiding. Ook wordt er mogelijk ingezoomd op de grondstof Spice, en de enorme zandwormen die op de zandplaneet wonen. In de film uit 1984 speelde Kenneth McMillan (zie foto) de rol van de slechterik.
 
De film van Legendary Pictures en Blade Runner 2049-regisseur Denis Villeneuve lijkt hiermee in de stroomversnelling te zijn komen en wie weet gaan de opnames al snel van start, zodat we de film mogelijk al in 2020 kunnen zien.



NieuwsFilm

meest populair