Celebrity

'Chris Pratt vast en bidt 21 dagen lang voor God'

Pratt hoopt zo dichter bij de Lieve Heer te komen.

door Jeffrey Kouters om 09:05 in Celebrity
Dat Hollywoodster Chris Pratt (Avengers: Endgame, Onward) strenggelovig is en trouw naar de kerk gaat, weten we al lang. De Bijbel heeft hem nu ook geïnspireerd om een dieet te volgen dat is gebaseerd op de vastenperiode van de profeet Daniël.

Chris Pratt (39) heeft zijn strenge dieet- en trainingsregime de afgelopen kerstvakantie even losgelaten, maar nu moet hij weer volop aan de bak. Met een speciaal dieet probeert hij alle overtollige kilo's namelijk weer kwijt te raken. Op Instagram vertelt hij dat hij op dit moment het 'Daniel Fast-dieet' aan het volgen is. En dat dieet is behoorlijk streng.

Over dit bijbelse dieet
Het Daniël-vasten is gebaseerd op de ervaringen van de profeet Daniël uit het Oude Testament. Deelnemers vasten gedeeltelijk en sommige producten mogen niet geconsumeerd worden. De meeste deelnemers volgen dit dieet voor een periode van 21 dagen en hopen zo ook dichter bij God te komen. Men moet dan ook een aantal keer per dag bidden.

Pratt mag volgens de algemene richtlijnen alleen water drinken. Hij mag verder alleen voedsel eten dat vanaf een zaadje is gegroeid, zoals groenten, fruit en granen. Het eten van dierlijke producten, zoals vlees, melk en eieren, is strikt verboden, evenals het consumeren van gefrituurd voedsel en producten die kunstmatige zoetstoffen bevatten.

Hallucineren
Zijn afvalstrijd valt samen met de persdagen voor The Lego Movie 2. Pratt denkt het dan ook zwaar te krijgen de komende dagen. "Je zult me waarschijnlijk zien hallucineren", laat hij zijn volgers weten.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

nu snap ik ook waarom zijn ex vrouw is weg gegaan

Maac

Avatar

De meeste deelnemers volgen dit dieet voor een periode van 21 dagen en hopen zo ook dichter bij God te komen.
Yeah, good luck with that.

Master Of Films

Avatar

Pratt mag volgens de algemene richtlijnen alleen water drinken.
Moet je juist niet doen! Met mazzel ben je dan over 3 a 4 dagen veel dichterbij God dan je ooit had kunnen dromen. Mits je goed hebt gedragen, want anders ga je dan naar de boiler room waar een gevallen engel de baas is.

Darthmar

Avatar

Tja die kunstmatige zoetstoffen die vroeger hadden waren zo slecht voor je

Frietgezicht

Avatar

Als ik in sinterklaas geloof lachen mensen mij uit maar dit soort mensen worden serieus genomen.

Devenace

Avatar

Kleine wezentjes die een soort opperwezen adoreren via een kromme theorie die alleen in boeken beschreven en diezelfde boeken die alleen ontstaan dmv drukkerijen en handgeschreven werk.
Allen pas uitgegeven nadat de mens een taal of vocabulaire had ontwikkelt.
Hey dont get me wrong, het is niet heel duidelijk waar wij inzitten maar zou fijn zijn dat we een teken van leven krijgen van bovenaf, gewoon om even te laten zien dat je om ons geeft. ;)

snowkrash

Avatar

Ik zit op dag 18 ... geen centje pijn. Geen idee waarom CP hier zo druk over doet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair