Algemeen

Foto's 'Men in Black: International'!

En speelt Rebecca Ferguson de slechterik?

door Bram de Groot om 13:29 in Algemeen
Na de eerste trailer voor de vierde Men in Black-film Men in Black: International hebben we nu een reeks foto's uit de film, die zich vooral richten op de uiteenlopende grote namen. Ook is er iets meer duidelijk over de slechterik in de reboot.

Die slechterik is volgens Entertainment Weekly een personage binnen de organisatie 'Men in Black' en het verhaal richt zich op een moord van een buitenaardse ambtenaar die omgelegd wordt tijdens de dienst van Agent H, gespeeld door Chris Hemsworth (Avengers: Endgame). Samen met de Agent M, een rol van Tessa Thompson (Thor: Ragnarok), gaat H op zich naar de moordenaar en de mol die achter de opdracht zit. Deze mol bedreigt namelijk het voortbestaan van de MIB. Er wordt verondersteld dat het personage van Rebecca Ferguson (The Kid Who Would Be King) een van deze personages zou kunnen zijn.

Gave foto's!
Hieronder de foto's uit de film, inclusief concept-art van hypermoderne voertuigen. Naast bovengenoemde namen zie je Liam Neeson als het hoofd van de Britse MIB, Emma Thompson als Agent O en regisseur F. Gary Gray (The Fate of the Furious).
De eerdere trailer
Sony Pictures' Men in Black: International debuteert op 20 juni op het Nederlandse witte doek.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Wat een flutfilm. Konden ze niet "gewoon" deel 4 maken met Smith en Jones?

SeanDeNiro

Avatar

Ik weet al genoeg John. De foto van die twee straalt een tiende uit als een foto van Smith of Jones ondersteboven.

Tim78

Avatar

Its a no for me.. dit wordt net als bij de Ghostbusters semi-reboot 1 grote sof.

Sharky13

Avatar

Dit lijkt mij ook echt helemaal niks, deze ga ik overslaan.
Ik vond deel 1 en 3 van MIB erg leuk, deel 3 misschien nog wel beter dan het eerst. Deel 2 vond ik vrij zwak. Maar zonder Smith en Jones lijkt het mij waardeloos.

NieuwsFilm

meest populair