Toch een nieuwe 'Final Destination'

In 2011 verscheen het laatste deel.

Een paar dagen geleden liet acteur Tony Todd nog weten dat hij weet waarom er geen meer vervolgen zijn verschenen in de Final Destination-franchise. Dit zou vooral komen door de kosten van die films ten opzichte van de veelal veel goedkopere (PG-13) horrorfilms die de laatste jaren veel succes kennen. Nu blijkt dat er toch wordt gewerkt aan een reboot.

The Hollywood Reporter meldt namelijk dat New Line de schrijvers Patrick Melton en Marcus Dunstan, bekend van meerdere delen in de Saw-filmreeks, aan het werk heeft gezet om een nieuwe Final Destination-start te realiseren. Op dit moment zijn verdere details niet voorhanden.


The Final Destination het succesvolst
Final Destination 5 uit 2011 was het laatste deel in de reeks en werd als enige echt goed ontvangen door critici en fans. Toch bleek het de financieel minst scorende vervolgfilm in de reeks, met $42,6 miljoen in de States. Wereldwijd was de score van de $40 miljoen kostende film met $157,9 miljoen overigens prima. Het vierde deel The Final Destination uit 2009 is het financieel best scorende deel, zowel in de States ($66,4 miljoen) als wereldwijd ($186,2 miljoen).

NieuwsFilm

meest populair