Video

Eerste beelden 'Bad Boys for Live'!

Will Smith in actie als Detective Mike Lowrey.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Video
In 1995 verscheen Bad Boys en acht jaar later debuteerde het vervolg Bad Boys II. Begin volgend jaar, 25 jaar na Michael Bay's origineel, verschijnt het vervolg Bad Boys for Life a.k.a. Bad Boys for Lif3. Via Instagram zijn nu de eerste beelden van achter de schermen opgedoken.

De beelden, op Instragram gezet door zoon Jaden Smith, tonen Will Smith als Detective Mike Lowrey. Ook zien we de Belgische regisseur Bilall Fallah, die samen met campagnon Adil El Arbi het derde deel gaat regisseren. Ze werkten aan een Camera Test.In het derde deel, ook met Joe Pantoliano, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton en uiteraard Martin Lawrence als Detective Marcus Burnett, ontmoeten de doorgewinterde Lowrey en Burnett een moderne, hooggespecialiseerde politie-eenheid. Samen moeten ze zien te dealen met een crimineel die opduikt in Miami.

Op 17 januari 2020 verschijnt Bad Boys For Life in de Nederlandse bioscoop.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietze1983

Avatar

Heb hier zo f@#king veel zin in, ohhhhh

Civilian Supreme

Avatar

Smith oogt geen dag ouder sinds deel 2, ongelofelijk!

Maac

Avatar

Everybody wants to be like Mike!

Devenace

Avatar

Nu nog even gissen hoe deze nietsnuttige gastjes deze film zomaar even kunnen en mogen maken *kuch arabmoney *kuch

Raki-Pure

Avatar

Do you have broooown sugar ? :)

STYD

Avatar

Heb er zin in.

@Devenace, grow up please. Of ben je afgewezen bij een auditie van hun hahah?

canton1975

Avatar

had niet van Smith verwacht dat hij dit deel zou doen met deze regisseurs zullen wel vele dollars de doorslag hebben gegeven

Mas7

Avatar

Verander de titel van dit artikel even in liFe :)

Devenace

Avatar

@STYD, want het is kinderachtig om vraagtekens te zetten bij hoe talentloze figuren een budget los krijgen en een bekende naam/titel in Hollywood.
Scarlett Johansson weigerde zelfs een rol in een Hollywood produktie omdat die zo gefinancierd worden door een anti vrouwen sjeik of iets in die richting, niks mis mee om een kritisch geluid blik of stem te laten horen als het gaat om dit soort financieringen en vraagtekens.
Voel je je trouwens persoonlijk aangevallen omdat je met je aanvallende reactie aan komt “ben je afgewezen bij hun auditie”

Volgens mij ging Filmtotaal dit forum opschonen, zo te zien hebben ze er ééntje gemist die op de man wilt spelen en inhoudelijk niks heeft te melden.

Frietgezicht

Avatar

^ Beetje flauw om na zo’n artikel nu gelijk te vragen om een ban als iemand een beetje steekt.

Voor de rest ben ik het met je eens. Begrijp niet dat deze gasten zo’n project krijgen. Het is niet alsof ze Infinity War End Game mogen maken maar alsnog een film die aardig wat zal kosten en waar ze verwachten wel mee te cashen.

Ik vind ze beter passen bij de Willis films van de laatste jaren die je nog niet gratis zou meenemen uit de 1 euro bak.

Ik hoop dat ze mij weten te verrassen.

Devenace

Avatar

Is niet zozeer “steken” maar als we Filmtotaal echt beter willen maken en een volwassener niveau hier willen zijn die kleine “steekjes” wel waar het allemaal mee begint als in een negatieve site te worden.
Je mag mij best op mijn plek zetten dmv beargumenteerde woorden of zinnen maar het middelbare school niveau en provoceren is mij dan weer te laag en Filmtotaal onwaardig, iets wat de persoon zelf ook wel zou moeten begrijpen mits hij deze site een aanvulling op zijn leven vind en het niet verward met Geenstijl ;)

Verder nog steeds onbegrijpelijk deze film en het duo, money talks bullshit walks.
Maar ook ik laat me verassen :)

Robbepost

Avatar

Friet, gratis uit de 1 euro bak?

Frietgezicht

Avatar

Ja dat ik zeg ‘1 euro’? Te duur! En dat die knappe vrouw achter de toonbank zegt: ‘zo’n traktatie voor het netvlies als jij bent mag hem gratis meenemen,hercules’!

Heb jij dat nooit?

Frietgezicht

Avatar

Die andere Bad Boys films lijken ook een grote status te hebben maar stellen ook weinig voor.

Het was een tijd waarin Smith net populair werd en Lawrence ook nog een publiek had. Maar deel 1 heeft wat ‘leuke humor’ maar geen enkele spectaculaire actie-scene, geen knokpartij, een typische 90’s badguy(die dezelfde acteur meerdere keren gespeeld heeft) en een chick voor de eye candy die nog niet eens echt knap is.
Maar ja, dat was een tijd waarin een film als Barb Wire in de bioscoop kon verschijnen en serieuze aandacht kreeg van Rene Mioch.

Deel 2 was compleet over de top maar met drank op en 2 lijntjes een leuke kijkervaring.

De studio weet ook wel dat Lawrence ‘uit’ is en Smith niet meer de bioscoopgangers magneet die hij was dus denk dat goede regisseurs hier toch geen zin in hebben.
Benieuwd ook welk budget ze geven voor deze film.

Khalidmocro

Avatar

Ze kwamen op de radar van Jerry Bruckheimer toen hun film Black de Discovery award won in Toronto. Heb Black zelf nooit gezien maar Patser vond ik echt waardeloos, als ze op die tour ermee gaan dan skip ik deze film.

STYD

Avatar

Devenace: whahahahah

nieuwslaatste nieuws

meest populair