Celebrity

Dwayne Johnson reageert op 'fake news'

Johnson heeft de millennials nooit beledigd en zou dat ook nooit doen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 10:56 in Celebrity
Hollywoodster Dwayne 'The Rock' Johnson (Jungle Cruise, Hobbs and Shaw) is niet blij met een artikel in de Britse tabloid Daily Star waarin werd beweerd dat hij millennials zou hebben beledigd door hen 'sneeuwvlokjes' te noemen. "Dat zogenaamde interview heeft nooit plaatsgevonden", laat Johnson weten via Instagram.

De Britse tabloid Daily Star publiceerde vorige week een 'exclusief interview' met acteur Dwayne Johnson dat de nodige stof deed opwaaien. In dat artikel zou Johnson hard hebben uitgehaald naar millennials. Johnson zou zich ontzettend ergeren aan deze generatie, omdat deze zou worden getypeerd door overgevoelige types die overal aanstoot aan nemen. Nu blijkt dat dit veelbesproken interview nooit heeft plaatsgevonden.

Nepnieuws
"Dit interview heeft nooit plaatsgevonden en ik heb die woorden dus nooit gezegd", reageert Johnson via Instagram op alle ophef. Volgens Johnson is het artikel '100% onwaar' en was hij best wel verbijsterd toen hij het las. Johnson beweert dat hij nooit een volledige generatie of groep zou beledigen. "Dat is simpelweg niet mijn stijl", laat hij weten. "Ik zou juist het gesprek aangaan als ik problemen met iemand heb". Daily Star heeft het artikel inmiddels verwijderd van zijn site.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Millennials bestaan niet...

diegene die zich zo noemen "Get a Life"

SuPa

Avatar

of ze nu wel of niet bestaan. Feit is dat er een hoop 'millennials' zijn die tranen als baby voeding hebben gekregen, waardoor ze nu om werkelijk alles janken.

Moviemagic

Avatar

Millennials is gewoon een groep mensen die geboren is zo ongeveer tussen 1984/85 en 2000. Het is gewoon een benaming van een groep zoals 'babyboomers' als groep wordt aangeduid. De millennials zijn alleen wat negatiever in het nieuws dan babyboomers e.d.

Frietgezicht

Avatar

Keek laatst South Park en daar zaten PC baby’s in. Blijkbaar hetzelfde idee. Huilen om alles.
Hebben we in Nederland ook last van.

SeanDeNiro

Avatar

Ach, wel gratis publiciteit voor beide zijdes.

Sunspot

Avatar

Tja, denk dat hij dat diep van binnen wel denkt.

Niet heel gek toch, het komt ook zo pussy over vaak allemaal.

Maar denk dat hij dan een bepaalde groep bedoeld, teveel op comfort, fashion, te vrouwelijk op manieren. Dat alles zo veilig mogelijk moet, beschermd, het hele plaatje niet willen zien, focus op zaken om te zeiken, dat soort dingen :).

Sunspot

Avatar

Goeie reactie ook van Tha Rock :)

nieuwslaatste nieuws

meest populair