Reboot 'Teenage Mutant Ninja Turtles' verschijnt mogelijk al snel

Reboot 'Teenage Mutant Ninja Turtles' verschijnt mogelijk al snel

Dit jaar zou de productie van deze reboot mogelijk al kunnen starten.

Sinds vorig jaar juni weten we dat Paramount Pictures werkt aan een reboot van Teenage Mutant Ninja Turtles. De eerdere twee delen uit de franchise werden niet bepaald sterk ontvangen door de critici en het publiek en daarom zou de filmstudio de boel nu volledig opnieuw willen opstarten.

Hoewel het er even op leek dat Paramount Pictures de stekker had getrokken uit de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-franchise (bestaande uit de gelijknamige film uit 2014 en het tweede deel - met de titel Out of the Shadows - uit 2016), werkt de studio nu toch flink door aan een nieuwe film. Deze derde film wordt een reboot. Sinds juni vorig jaar werkt Andrew Dodge (Bad Words, Space Jam 2) aan een script. Ook schrijfster Lindsey Beer (Sierra Burgess Is a Loser, Chaos Walking) is inmiddels betrokken.

Reboot verschijnt mogelijk al snel
Hoewel Michael Bay (Transformers) via zijn productiebedrijf Platinum Dunes wel betrokken blijft als producent, is ook het producententeam van horrorsucces A Quiet Place aangetrokken. Filmvakblad Variety sprak met hen op de rode loper van de Critics Choice Awards. Het blijkt dat de productie van de reboot mogelijk dit jaar al begint.


Zou het derde deel dan misschien ook volgend jaar al in de bioscopen verschijnen?



NieuwsFilm

meest populair