Algemeen

Reboot 'Teenage Mutant Ninja Turtles' verschijnt mogelijk al snel

Dit jaar zou de productie van deze reboot mogelijk al kunnen starten.

door Jeffrey Kouters om 13:06 in Algemeen
Sinds vorig jaar juni weten we dat Paramount Pictures werkt aan een reboot van Teenage Mutant Ninja Turtles. De eerdere twee delen uit de franchise werden niet bepaald sterk ontvangen door de critici en het publiek en daarom zou de filmstudio de boel nu volledig opnieuw willen opstarten.

Hoewel het er even op leek dat Paramount Pictures de stekker had getrokken uit de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-franchise (bestaande uit de gelijknamige film uit 2014 en het tweede deel - met de titel Out of the Shadows - uit 2016), werkt de studio nu toch flink door aan een nieuwe film. Deze derde film wordt een reboot. Sinds juni vorig jaar werkt Andrew Dodge (Bad Words, Space Jam 2) aan een script. Ook schrijfster Lindsey Beer (Sierra Burgess Is a Loser, Chaos Walking) is inmiddels betrokken.

Reboot verschijnt mogelijk al snel
Hoewel Michael Bay (Transformers) via zijn productiebedrijf Platinum Dunes wel betrokken blijft als producent, is ook het producententeam van horrorsucces A Quiet Place aangetrokken. Filmvakblad Variety sprak met hen op de rode loper van de Critics Choice Awards. Het blijkt dat de productie van de reboot mogelijk dit jaar al begint.


Zou het derde deel dan misschien ook volgend jaar al in de bioscopen verschijnen?19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Als ik zie wie er verbonden is met het project, heb ik hier weinig vertrouwen in.

Maac

Avatar

Sinds juni vorig jaar werkt Andrew Dodge (Bad Words, Space Jam 2) aan een script. Ook schrijfster Lindsey Beer (Sierra Burgess Is a Loser, Chaos Walking) is inmiddels betrokken.
Wie?
Niets mis met een reboot, maar dit wekt niet veel vertrouwen. Als ze niets vernieuwends doen met TMNT gaat het dezelfde rommeldoos in als zijn voorganger.
Mijn interesse is pas gewekt als de reboot teruggaat naar praktische turtle-pakken i.p.v. CGI turtles en een R-rating. Met goede vechtchoreografie en stevige gore/horrorelementen kan je hier een enorm vermakelijke franchise van maken.

Renegade

Avatar

Is dit dan niet een tweede reboot? Voor die nieuwe films waren er ook.een tmnt films

Marklar

Avatar

vond beide films wel ok, krang en bepob & rocksteady in het 2de deel waren best geinig gedaan

Sharky13

Avatar

Dit waren ook waardeloze films zeg. Die Michael Bay kan er echt niks van en kiest dan ook nog vaak voor Megan Fox in een hoofdrol, leuk om naar te kijken maar tenenkrommend als actrice natuurlijk. Kijk ook maar naar de Transformers films. Als hij betrokken blijft, dan laat ik deze maar aan mij voorbij gaan denk ik.

horizon

Avatar

Waren toch twee redelijke films. Niet om vaker te zien maar een klein zesje was het toch wel. Te bedenken dat de tv-tekenfilm serie ook maar een zesje was niet onaardig natuurlijk.@ Sharky: Bay was alleen maar producent, niet de regisseur. Net zoals Spielberg producent bij Transformers is/was,

Bintzak

Avatar

De laatste film vondt ik de enige die eer deed aan de 80’s cartoon. De rest zijn allemaal bagger films. Krang Schedder Bebop en Rockstedy moeten er gewoon in zitten.

SuPa

Avatar

really? Zo snel? zie liever een deel 3 dan opnieuw beginnen. Niet dat het geweldige films zijn, maar beter dan een reboot zo snel. films waren ok, vermakelijk als je niks te doen hebt.

Gremlin06

Avatar

@rutherford maar ze kunnen dan wel altijd flink wat geld binnenhalen

Gremlin06

Avatar

@rutherford maar ze kunnen dan wel altijd flink wat geld binnenhalen

GreenHornet

Avatar

maak het gewoon weer met pakken en geen CGI

De VGR

Avatar

Op zich niet erg om weer te rebooten. Als is het wel erg snel.

Wat mij betreft gewoon een deel 3 en dan meer ninja actie erin in plaats van over the top scenes met tanks, vliegtuigen etc.

Ik heb werkelijk niet 1 scene gezien die in de buurt kwam qua ninja moves zoals in de oude films, waar ik overigens behoorlijk fan van was vroeger.De sfeer was verder goed en de CGI was prima te pruimen. Ook goed dat de turtles wat meer van elkaar verschilden dan in de oude films. Stemacteerwerk was ook prima in orde. Alleen het hele 'Ninja' effect was verder ver te zoeken. Leuk dat Donatello zo'n supernerd is met gadgets. Maar hij moet ook gewoon behoorlijk kunnen vechten zoals hier: https://youtu.be/qVfgS_iexf0?t=268

adofmirosch

Avatar

Het ninja turtles universe heeft genoeg materiaal voor een goede film, hoop wel dat de makers nu door hebben dat het een familie film moet worden.
Dat maakte bumblebee ook veel beter dan de vorige actiefilms.

Frietgezicht

Avatar

^ Voor een hele reeks goede films of een serie zelfs.
De turtles hebben net zoveel badguys als een Spidey en Batman dus wat dat betreft is het zonde dat het altijd blijft bij Shredder (en nu een keertje Bebop, Rocksteady en Krang)

Ik zie o.a. graag Baxter Stockman(als vlieg), Rat King, Leatherhead en Slash een keertje in een ‘geslaagde’ film.

Maar doe mij maar juist een harder en donker sfeertje zoals de 90’s comics die ik altijd las.
Zat een konijn in (Miyamoto Usagi) die met zijn zwaard aardig wat koppen liet rollen.

Decepticon

Avatar

Praktische Turtle pakken? Dan moeten dat wel slanke pakken zijn met kleine rugschilden anders kun je geen goede vechtscènes verwachten. Of ze moeten de schilden alsnog cgi doen.

Ik heb me uiterst vermaakt met die laatste 2 films, deden de 80's tekenfilm ook veel eer aan, met name de tweede film. En beide zijn imo vele malen beter dan Transformers 4&5.

Ik had ook liever een derde film gezien, een reboot is idd wel snel, maar ik sta er wel open voor. Hopelijk dit keer meer ninja actie, zoals De VGR ook aanhaalt.

Sunspot

Avatar

Reboot mag zeker, wat een kutfilms waren dat zeg, echt met dikke moeite uitgekeken, zo slecht was het.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ninja Turtles is een heel lastige franchise om naar film te vertalen door de absurditeit ervan. De beste manier is om de sfeer te behouden van de eerste live action film, denk ik, grimmig maar met de nodige humor. En het zou niet verkeerd zijn als er meer tijd wordt besteed aan het Japanse aspect en de driehoeksverhouding tussen Hamato Yoshi, Tang Shen en Oroku Saki. Dat is iets waar in de meeste versies maar snel overheen gegaan wordt maar wel cruciaal is in de origin story. Een structuur zoals Batman Begins zou tof zijn. Eerste acte zet de basis in Japan, tweede acte in New York met de Turtles die in de schaduwen de misdaad tegengaan en derde acte voluit de confrontatie met Shredder. Om maar iets te zeggen.Verder ben ik het niet eens met dat we terug moeten gaan naar rubberen pakken. Dat was prima voor de jaren ‘80 en ‘90 maar nu werkt het totaal niet meer. De CGI was in de laatste films overtuigend genoeg, het waren de designs die nergens op leken. Gigantische Turtles met tonnen onnodige rommel aan hun lijf, vooral Donnie was een ramp op visueel vlak. Hou het simpel, de klassieke designs waren goed genoeg. Hier en daar extra pouches om hun gordels voor kleine wapens in te doen, en voldoende verschil in lichaamsbouw om ze individueel herkenbaar te maken. De huidige IDW comics zijn daar een perfect voorbeeld van. En ja, echte martial arts gevechten zoals het hoort bij ninja’s. Een R-rating vind ik meestal compleet overroepen bij zo’n films, maar hier mag het wel. Katanagevechten en een vijand vol messen horen nu eenmaal bloederig te zijn.

Goku32

Avatar

Ik vond beiden films wel geinig deel 2 beter dan deel 1z maar waarom een reboot maal gewoon een nieuwe deel met andere villians er in. Was vroeger een super fan van de Turtels keek altijd de serie, en heb de films in de bioscoop gezien, waren toen echt hele leuke films om te zien. Maar ben wel benieuwd er naar

nieuwslaatste nieuws

meest populair