Video

Trailer 'Spider-Man: Far From Home' met Mysterio!

Sony en Marvel brengen de slechterik naar het witte doek.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Sony Pictures heeft de eerste trailer (in tweevoud) en de poster onthuld voor de 23e Marvel Cinematic Universe-film Spider-Man: Far From Home, uiteraard na Spider-Man: Homecoming (2017) de tweede solofilm van de Spider-Man van Tom Holland.

In Far From Home van Homecoming-regisseur Jon Watts gaat Parker samen met een aantal andere studenten op zomervakantie naar Europa, uiteraard ook met Zendaya's Michelle "MJ" Jones en Jacob Batalons Ned.

Daar zal hij te maken krijgen met Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals). Ook ontmoet Spider-Man de oud-S.H.I.E.L.D.-agenten Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders). Tevens zou Michael Keatons Adrian Toomes / Vulture een rol hebben.


Het is Marvel Studios die de film heeft gemaakt voor Sony, in ruil voor dat Marvel Spider-Man onder meer kan gebruiken in de Avengers-film. Naar verwachting krijgen we de bekendste Marvel-held dus twee keer te zien in 2019. Ook in Avengers: Endgame zou Peter Parker te zien zijn. De 'internationale versie' van de trailer hieronder.


Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli te zien op de Nederlandse filmdoeken.31 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Bevat best veel spoilers imo.

Janushhw

Avatar

So fun. Dat was nice!!
Kan niet wachten. Nog maar heel even en t marvel jaar is weer voorbij

SuPa

Avatar

ziet er leuk uit. wel wat spoilers, maar who cares. Geen grote. CGI zal hier en daar vast nog verbeterd worden.

Janushhw

Avatar

Naja, was wel bekend toch? Spoilers... Was al heel lang bekend dat Sam Jackson erin zat en agent Hill.

En dat de film na Endgame afspeelt. Dus zoveel spoilers zie ik niet. Miss voor de mensen die marvel niet volgt en alle geruchten rond t plot van av4

Scheerzeep

Avatar

Ik heb een 'uitgelekt' plot gelezen (oeps) en eigenlijk wordt 85% daarvan bevestigd door deze eerste beelden (gebaseerd op de letterlijke beelden, maar ook op de dialogen).

Stijnosso

Avatar

Misschien een heeeeeeeeeeeeeeeeeele domme vraag, maar zag ik nou Thing en Human Toch uit Fantastic Four?!

emma-sophie

Avatar

Wauw dat ziet er goed uit. Kan niet wachten!

Wat een gave poster!

Guyon2002

Avatar

@Stijnosso Molten Man en Sandman

Master Of Films

Avatar

^ Ik zag enkel The Elementals Hellfire,Magnum & Hydron. Geen The Thing en Human Torch (of ik heb toch niet goed gekeken).

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Bwa veel spoilers... die had de trailer van Homecoming zogezegd ook en uiteindelijk bleek het vooral om dingen van het eerste half uur te gaan zoals die ‘eindscene’ op die boot. Bleek uiteindelijk flink mee te vallen. Verwacht hiervan hetzelfde. Het enige dat me hier stoort is MJ, en niet eens omdat het niet Mary Jane is, maar omdat ze zo’n typische Millennial is die een simpel compliment ombuigt naar iets beledigend, ook al is het voor de grap. Dat soort mensen is al een plaag in het echte leven, moet dat echt in een Spidey-film?

ZaphodBeeblebrox

Avatar

SuPa ik vind de CGI In deze trailer al stukken beter dan wat Black Panther in de afgewerkte film soms liet zien

Scheerzeep

Avatar

@ZaphodBeeblebrox

Helemaal eens. Hopelijk gaan ze er niet te veel mee rommelen (maar ik verwacht het wel).

Ang3l

Avatar

Ik dacht dat Mysterio eigenlijk helemaal geen krachten had, maar dat alles illusies waren? Hoe kan ie hier dan zo rondvliegen en uit z'n handjes pief paf poefen? #Noob

Pruiszie

Avatar

HEEL VEEL ZIN IN! Dit ziet er goed uit.

Jaws

Avatar

kan me niet bekoren de eerste vond ik ook helemaal niks

Leon81

Avatar

Ziet er te gek uit. Leuke eindopmerking richting Peter Parker. Twee keer een andere belediging.

Ereptile

Avatar

Die kwam best onverwachts! Lijkt er dus wel op dat het plot met die Elementals waar is. Mysterio in de film is wel een grote hype!

shellghost

Avatar

Ziet er leuk uit. Bioscoopbezoek zeker waard.

ridjieddo

Avatar

Hydroman en Sandman losgelopen creaties van Mysterio? Hopelijk wordt Mysterio niet een “eerst een vriend maar op het einde blijkt hij een vijand” cliché

TreyarchRockzz

Avatar

Ben benieuwd!
Wel wat anders dan alleen Amerika.

Mav Damian

Avatar

Hmmmm moet wel wennen met de nieuwe relatie tussen Parker en aunt May. Dat ze weet dat hij Spider-Man is.

RobzZ01

Avatar

@TreyarchRockzz,

Iets anders dan Amerika? Wakanda? Sokovia? Brazilie? Oostenrijk? Duitsland? Engeland? Asgard? Monaco? Ze zijn al op flink wat andere plekken geweest hoor :P

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Ja maar ik denk dat New York al zo'n 10 keer vernietigd is. Maar op zich wel vriendelijk dat de bad guys direct voor de bekendste stad gaan, zou maar saai zijn als ze in Eindhoven terechtkomen en 10 landen verwoesten op een paar uur tijd.

Goku32

Avatar

Hahahahaahahahaaha geweldige trailer, ik moest keihard lachen om Nick fury en die dikke gast, kan niet wachten om deze te checken

Goku32

Avatar

ANGI3 dat is juist mysterio het is allemaal nep, tricks, en ilussie,s dat vliegen en al die andere dingen zijn allemaal nep, dat is juist het vetste aan mysterio

BlackPowerWolf

Avatar

Vond ik homecoming er toch beter uit zien... Dit is allemaal zo bombastisch en overdreven gebracht. Weinig subtiliteit het lijkt wel of alles maar gekker en gekker moet worden. Iedereen is onder invloed van Fast & Furious die doen dat bijvoorbeeld ook. Heeft weinig meer te maken met waarmee de reeks begon.
Nu is Marvel/Spider-Man nog niet zo ver, maar ik kan nou niet zeggen dat ik hier nu om sta te trappelen

McKelly

Avatar

Yes! Mysterio heeft z'n vissenkom iig op. Ben blij dat hij erg op de Mysterio uit de comics lijkt in dat shot. Voor de rest maar zien wat de film doet. Ben iig wel positief verrast en blij dat ze het niet hebben gehad over het hele infinity war en endgame verhaal in de trailer.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Trouwens, ligt het aan mij of is Spideys pak nu zwart ipv blauw? En dan heb ik het natuurlijk niet over het Stealth-suit, maar zijn gewone pak. In sommige shots is het nog rood en blauw, maar in andere shots lijkt het opeens rood en zwart. Lijkt me vreemd maar ik heb toch echt die indruk.

Sunspot

Avatar

Sam Raimi is back! :D

Timer

Avatar

Waarom zegt 'ie in de officiële trailer "dickwad" en in de internationale versie "loser"?

nieuwslaatste nieuws

meest populair