Trailer 'Spider-Man: Far From Home' met Mysterio!

Trailer 'Spider-Man: Far From Home' met Mysterio!

Sony en Marvel brengen de slechterik naar het witte doek.

Sony Pictures heeft de eerste trailer (in tweevoud) en de poster onthuld voor de 23e Marvel Cinematic Universe-film Spider-Man: Far From Home, uiteraard na Spider-Man: Homecoming (2017) de tweede solofilm van de Spider-Man van Tom Holland.

In Far From Home van Homecoming-regisseur Jon Watts gaat Parker samen met een aantal andere studenten op zomervakantie naar Europa, uiteraard ook met Zendaya's Michelle "MJ" Jones en Jacob Batalons Ned.

Daar zal hij te maken krijgen met Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals). Ook ontmoet Spider-Man de oud-S.H.I.E.L.D.-agenten Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders). Tevens zou Michael Keatons Adrian Toomes / Vulture een rol hebben.


Het is Marvel Studios die de film heeft gemaakt voor Sony, in ruil voor dat Marvel Spider-Man onder meer kan gebruiken in de Avengers-film. Naar verwachting krijgen we de bekendste Marvel-held dus twee keer te zien in 2019. Ook in Avengers: Endgame zou Peter Parker te zien zijn. De 'internationale versie' van de trailer hieronder.


Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli te zien op de Nederlandse filmdoeken.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair