Gerucht: Marvel wil Young Avengers-film maken

Gerucht: Marvel wil Young Avengers-film maken

Opvallend nieuws!

Dat het Marvel Cinematic Universe er na Avengers: Endgame heel anders uit moet zien is al enige tijd bekend. Als een nieuw gerucht waarheid blijkt te zijn, zal het MCU straks een boel nieuwe personages bevatten. De site We Got This Covered meldt nu dat Marvel Studios een script rond de Young Avengers in ontwikkeling heeft.

Dat zijn jonge personages die samenwerken om de wat lichtere missies op zich te nemen. Het gerucht gaat dat het team bestaat uit Kate Bishops versie van Hawkeye, Hulkling, Iron Lad, Patriot, WIccan, Stature en Vision (een versie die anders is dan die van Paul Bettany. Mocht dat het team worden, dan kan dat een interessant project worden.

In elk geval weten we van Marvel dat de studio van plan is voor Phase 4 heel wat verschillende films te maken. Zo staat binnenkort in elk geval Spider-Man: Far From Home gepland voor release, gevolgd door onder meer Black Widow en een film rond de Aziatische held Shang-Chi.

Voordat het zover is draaien nog drie MCU-films in de bioscoop: Captain Marvel (6 maart), Avengers: Endgame (2 mei) en Spider-Man: Far From Home (4 juli).



NieuwsFilm

meest populair