Algemeen

Gerucht: Marvel wil Young Avengers-film maken

Opvallend nieuws!

door Jim Pedd om 07:54 in Algemeen
Dat het Marvel Cinematic Universe er na Avengers: Endgame heel anders uit moet zien is al enige tijd bekend. Als een nieuw gerucht waarheid blijkt te zijn, zal het MCU straks een boel nieuwe personages bevatten. De site We Got This Covered meldt nu dat Marvel Studios een script rond de Young Avengers in ontwikkeling heeft.

Dat zijn jonge personages die samenwerken om de wat lichtere missies op zich te nemen. Het gerucht gaat dat het team bestaat uit Kate Bishops versie van Hawkeye, Hulkling, Iron Lad, Patriot, WIccan, Stature en Vision (een versie die anders is dan die van Paul Bettany. Mocht dat het team worden, dan kan dat een interessant project worden.

In elk geval weten we van Marvel dat de studio van plan is voor Phase 4 heel wat verschillende films te maken. Zo staat binnenkort in elk geval Spider-Man: Far From Home gepland voor release, gevolgd door onder meer Black Widow en een film rond de Aziatische held Shang-Chi.

Voordat het zover is draaien nog drie MCU-films in de bioscoop: Captain Marvel (6 maart), Avengers: Endgame (2 mei) en Spider-Man: Far From Home (4 juli).

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik had gelezen dat Disney+ een serie van Hawkeye gaat maken. Daarin zou Jeremy Renner als Clint Barton / Hawkeye / Ronin de personage van Kate Bishop opleiden tot Hawkeye. Kan dus teken aan de wand zijn dat Marvel bezig is om Young Avengers te maken.

Ang3l

Avatar

Jaaaaaa, Wiccan & Hulkling!

Stature zit trouwens al in t MCU. Is t dochterje van Antman.

Ang3l

Avatar

@MOF: En uit Vision & The Scarlet Witch kan dan weer Wiccan komen. Zo zijn de series misschien idd een goede aanloop naar dit team. Dan hebben ze er al 3 uit t team geintroduceerd.

Marklar

Avatar

allemaal die geruchten alsof Marvel het heeel heeeeeeel anders gaat doen. Dat valt meestal toch wel mee. 1 a 2 films per fase van nieuwe helden, dat is het toch wel.

Spider-Man 2
Black Widow
Guardians 3 (waarschijnlijk toch?)
Doctor Strange 2
The Immortals (of zoiets)
Shang-Chi (is dat al zeker uberhaubt?)
Captain Marvel 2


Zoiets zal het wel worden. Ik zie disney zoiets met een young avengers eerder in serie vorm gieten voor disney+

tommieman

Avatar

Als Marvel toch nieuwe films wil ontwikkelen mag ik dan even mijn stem uitbrengen op de Thunderbolts . Kan me herinneren dat ik die vroeger erg fijn vond .
En dan proberen de TWIST in de film te krijgen al weten comic-lezers het natuurlijk al

Rutherford

Avatar

^

Denk ik ook. The Young Avengers zouden prima in een serie gegoten kunnen worden. Kleinere missies zijn vaak leuker en creatiever te maken maar tegelijk ook moeilijk om 2u boeiende te zijn, in tegenstelling tot de grote missies zoals in Avengers etc.

nicolaas1982

Avatar

Las ik niet ergens dat dit een animatiefilm moet gaan worden?
Dat zou opzich wel een goede zet zijn, aangezien Spider-Man into the spiderverse en Big hero 6 ook beide succesvol waren. Het lijkt mij waarschijnlijker dan een live-action film.

LeonardoPacino

Avatar

@MOF:Dat zou ik alleen maar toejuichen. Goede MCU series is toch wel de volgende stap voor Marvel.Onlangs heb ik op 1 dag alle afleveringen van 'Titans' gezien op Netflix. Ik was zeer positief verrast en als dat de nieuwe standaard wordt mag wat mij betreft het DCEU lekker op het kleine scherm verder gaan.

Paulusie

Avatar

Yes yes yes yes yes, laat die film maar komen!

Rutherford

Avatar

LeonardePacino, een zwaluw maakt de lente niet. Wat betreft die MCU series, ze zullen toch enorm hun best mogen doen om Daredevil te evenaren, laat staan overtreffen. De andere MCU series zijn wel matig tot zwak. Luke Cage scoort misschien nog een voldoende voor s1, net zoals JJ en The Punisher. Maar Iron Fist en The Defenders, dramatisch. Ik hoop ergens op een Moon Knight serie. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik niet erg warm wordt van Young Avengers.

LeonardoPacino

Avatar

De Marvel/Netlfix series zijn wat mij betreft ook snel achteruit gehold. Enkel Daredevil en The Punisher heb ik echt van genoten. En het klopt dat we niet direct in de polonaise kunnen na 'Titans', maar het begin is in ieder geval goed.

NieuwsFilm

meest populair