Featured

De films die in de rest van januari op Netflix verschijnen

Nog gauw wat meer titels!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 13:56 in Featured
Netflix heeft vandaag een hele waslijst aan films aangekondigd voor de rest van de maand. Aangezien het er zoveel zijn, en we niet elke film daarvan de moeite van het uitlichten waard vinden, hebben we de opzet van deze maandpreview iets gewijzigd. Ditmaal een overzicht met vijf topfilms, gevolgd door een compleet overzicht met alle nieuwe titels.

Life (18 januari)
Regie: Daniel Espinosa | Cast: Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada
Een prima thriller met hoofdrol voor Jake Gyllenhaal en Ryan Reynolds. Zes bemanningsleden in het International Space Station doen een opvallende ontdekking - misschien wel de belangrijkste in de menselijke geschiedenis: leven op Mars. Terwijl ze onderzoek doen, blijkt dat hun onderzoek onverwachte en ongehoopte gevolgen heeft en blijkt de levensvorm intelligenter dan verwacht.


Pitch Perfect (18 januari)
Regie: Jason Moore | Cast: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow
Beca is een meisje dat nogal op zichzelf is. Ze luistert liever naar haar muziek dan iemand anders. Als ze naar een nieuwe universiteit gaat, blijkt dat ze nergens echt bij past. Tot ze de zanggroep ontekt: een groepje lieve dames die a capella mooie liedjes zingen. Misschien is het een formulefilm, maar vermakelijk is Pitch Perfect in elk geval wel.


Johnny English (18 januari)
Regie: Peter Howitt | Cast: Rowan Atkinson, Tasha de Vasconcelos, Ben Miller, Greg Wise
Een van de bekendste typetjes van Rowan Atkinson. Johnny English is een spion die niet per se de meeste ervaring heeft en ook niet heel geschikt is om de kroonjuwelen van Engeland te beschermen tegen een Franse crimineel. Johnny moet gebruik maken van snelle auto's en high tech gadgets om te voorkomen dat de diefstal slaagt en ontmoet in de tussentijd dubbelspion Lorna Campbell.


Johnny English Reborn (18 januari)
Regie: Oliver Parker | Cast: Roger Barclay, Eric Carte, Rowan Atkinson, Togo Igawa
Jaren geleden was Johnny English nog actief, maar nu woont hij in Azië en leeft hij een teruggetrokken leven. Tot de MI7 erachter komt dat de Chinese premier risico loopt. De wereld heeft de beste spion die er maar is weer nodig en dus komt Johnny English weer in actie. Daarbij moet hij een samenzwering ontrafelen die loopt tussen de KGB, CIA en MI7.


Fyre (18 januari)
Regie: Chris Smith | Cast: Brett Kincaid
Documentaire en blik achter de schermen van het beruchte Fyre-muziekfestival dat uiteindelijk niet door kon gaan. Billy McFarland en rapper Ja Rule bedachten Fyre als een luxe festival op een privé eiland op de Bahamas, dat helemaal vol zou zitten met schaars geklede supermodellen, A-List musici en beroemdheden. Maar uiteindelijk bleek het echte festival heel anders dan beloofd.


En verder...
18 januari
Close (2019)


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Alleen Life lijkt mij leuk...

Sparrow_LW

Avatar

idem dito Dukat...

alhoewel pitch perfect, natuurlijk meekijkend met m'n wederhelft, stiekem toch wel een beetje leuk is.... haha.. maar dat geef ik niet toe.... of toch wel? ;-)

chefry1983

Avatar

Johnny english is wel grappig maar moet je niet te vaak kijken.

Decepticon

Avatar

Yes, Life eindelijk weer eens zien, nog in de bios gezien. Lijkt een klein beetje op Alien en is een goede sci-fi film.

SAS1982

Avatar

Close lijkt me ook wel wat en natuurlijk Life

nieuwslaatste nieuws

meest populair