Celebrity

'Rihanna klaagt haar vader aan'

Hij schijnt haar naam te misbruiken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 14:08 in Celebrity
Rihanna is al jarenlang een beroemde zangeres maar ze is de laatste tijd ook flink actief in de filmwereld. Zo was ze o.a. te zien in films als Battleship, Valerian and the City of a Thousand Planets en Ocean's Eight. Een grote en bekende naam is ze dus zeker en ze beweert nu dat niemand minder dan haar eigen vader, Ronald Fenty, haar naam misbruikt. Om die reden klaagt ze hem nu aan.

Ze heeft een officiële aanklacht ingediend tegen Fenty, die, volgens een woordvoerder van de 30-jarige Rihanna, meerdere grote deals had gesloten voor zijn dochter, waaronder een tour in Amerika ter waarde van 15 miljoen dollar waar zij niks van afwist. Zo zou Fenty onder meer giga concerten gepland hebben in Los Angeles en Las Vegas.

Rihanna's woordvoerder zei: ''Meneer Fenty mag dan wel Rihanna's vader zijn, hij heeft het recht niet om zulke beslissingen voor haar te nemen''. Haar vader beweert dat hij de deal heeft gemaakt met Rihanna's agent, Roc Nation, maar zij zegt zelf van niks te weten. Rihanna heeft nu naar een rechterlijk bevel gevraagd om zo te voorkomen dat haar vader haar naam blijft gebruiken. Ook heeft ze een schadeclaim ingediend, al is nog niet bekend hoe groot die is.

Rihanna is op dit moment bezig met de opnames voor Guava Island, waarin ze naast Donald Glover en Letitia Wright te zien zal zijn.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Come on je eigen vader doe normaal, echt triest

Ang3l

Avatar

Echt triest van de vader ja ;)

Zulke dingen had Amy Winehouse ook gewoon moeten doen. En Michael Jackson ook.

Frietgezicht

Avatar

@ Goku, bloed zegt niks.
Je eigen bloed kan je misbruiken, mishandelen en/of oplichten.
Triest voor haar dat ze zich hiertoe gedwongen voelt.

Als ze wil uithuilen is ze welkom in mijn caravan.

Pronk47

Avatar

Wat een triest wijfie.

Devenace

Avatar

Naam misbruiken kan ik nog begrijpen.
Maar een schadeclaim...

nieuwslaatste nieuws

meest populair