'Kirsten Dunst weigert af te vallen voor filmrol van 10 miljoen dollar'

'Kirsten Dunst weigert af te vallen voor filmrol van 10 miljoen dollar'

Kirsten Dunst heeft geen zin om terug naar de sportschool te gaan na haar zwangerschap.

Hollywoodster Kirsten Dunst (The Beguiled, Spider-Man) twijfelt of ze wil terugkeren voor het vervolg op Bring It On uit 2000. De makers willen dat Dunst de nodige kilo's afvalt, maar dat ziet de actrice, ondanks een aanbod van 10 miljoen dollar, niet zitten.

In mei beviel Kirsten Dunst (39) van haar zoontje Ennis. Dunst is sinds haar zwangerschap schijnbaar niet meer naar de sportschool geweest, zo weten anonieme insiders te melden aan RadarOnline. Dunst schijnt het nog lekker rustig aan te willen doen en zou dan ook nog niet al haar zwangerschapskilo's zijn kwijtgeraakt.

Meer geld, minder kilo's
De makers van Bring It On willen Dunst graag hebben in de geplande sequel. Aangezien die film over cheerleaders gaat, moet Dunst waarschijnlijk veel en hard trainen voor haar rol, en daar heeft ze geen zin in. De makers schijnen Dunst zelfs niet te kunnen overtuigen met een salaris van 10 miljoen dollar.

De insiders beweren dat Dunst nog geen definitieve beslissing heeft genomen en vermoeden dat de actrice zo meer geldt uit de deal probeert te slepen. "Ze houdt niet zo van sporten en brengt die tijd liever door met haar zoontje", aldus de anonieme bronnen van RadarOnline.

NieuwsFilm

meest populair