Algemeen

Eerste plotdetails epische DC-film 'New Gods'

Een van de spannendste nieuwe projecten van DC en Warner Bros.!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 09:05 in Algemeen
Warner Bros. en DC Comics hebben heel wat projecten in de maak. Een daarvan is een verfilming van de New Gods-saga van Jack Kirby die ontwikkeld wordt door Ava DuVernay. Details over de film zijn schaars, maar de regisseur is druk bezig met het uitwerken van het project.

We Got This Covered meldt nu waar het project mogelijk over gaat. Op de blog lezen we dat de film vooral draait om Mister Miracle en Big Barda, die proberen van de helse planeet Apokolips te ontsnappen. De politiek en conflicten tussen Apokolips en zijn rivaliserende wereld New Genesis zouden verder extra gewicht geven aan het verhaal.

In hoeverre dat klopt, is nog de vraag, want DuVernay werkt op dit moment nog druk samen met Kairo Salem aan het scenario. Het is ook niet duidelijk of de film zich af moet spelen in hetzelfde universum als de andere DC-films, maar het is in elk geval wel een mooie extra verwijzing naar Apokolips. We zagen immers al de legers van die planeet in de vorm van de Parademons.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Dat WB nog vertrouwen in Ava DuVernay heeft zeker na dat A Wrinkle in Time debacle. Amerikaanse critics vonden het niks. De film werd een financiele flop waardoor Disney besloot om A Wrinkle in Time in een x aantal landen (waaronder Belgie en Nederland) niet uit te brengen in de cinema's. Sneeuwvlokje Ava DuVernay gaf de schuld aan de critics, omdat ze voornamelijk blanke mannen waren. Onder de slappe excuus, dat A Wrinkle in Time niet voor hun doelgroep bedoeld was. Ava heeft duidelijk moeite met kritiek.

Ook was er een andere controversie ontstaan, omdat Murry familie in de film multiraciaal was tov het boek (allemaal blank). Fans van het boek A Wrinkle in Time waren not amused. Uiteraard was dat een PC beslissing geweest, omdat meer relevanter zou zijn voor het hedendaagse gevoelige Amerikaanse publiek.

Rutherford

Avatar

Master of Films, je doet je naam alle eer aan.

tommieman

Avatar

Zeer twijfelachtig ....
Ik was toch heel erg benieuwd naar "Wrinkle" ook omdat ik in t verleden best kon genieten van zogeheten dure flops . (John Carter, Lone Ranger -voor een keertje dan-)
Dus ik heb hem gedownload (FOEI) , maar baaaaaaaaaaaahhhhhghg wat een verschrikkelijke film .
Ik heb hem in stukjes moeten zien want ik bleef maar de wc rennen , maar nee sorry ik heb veel slechte films gezien maar dit sloeg alles
Dus ik hoop dat het een slippertje was voor Ava want nog zo een film en ze gaat op mijn zwarte lijst

rainking

Avatar

Een New Gods film lijkt me echt gaaf. Zeker als 't over Mister Miracle en Big Barda gaat. Maar als ik de overige reacties zo lees, is men niet zo positief over deze regisseur (heb alleen Selma gezien en natuurlijk wel wat over A Wrinkle In Time gehoord destijds) en is ze niet de meest geschikte voor dit project.

Sowieso zou Big Barda gespeeld moeten worden door een flinke, goedgespierde vrouw, die moet toch te vinden zijn, zou je zeggen.

Pietjebam

Avatar

Het is waarschijnlijk ook voor een groot gedeelte de schuld van Disney dat A Wrinkle In Time bagger was. New Gods is iets wat nog nooit eerder is vertoond en dit kan heel makkelijk in het voordeel van de film werken. Geoff Johnns erbij en je hebt weer een heerlijk, vernieuwende DC film

Sunspot

Avatar

De game is wel vet, veel vette scenes ook, op Youtube te zien, vaak beter dan de films :D.

Maar waarom, ze zijn allang bezig met die zogenaamde 'new gods'.

Superman, WW, Flash en zo.

Ik zie liever een film over Old Gods, Zeus en zo

nieuwslaatste nieuws

meest populair