Grote geruchten 'The Batman': hoofdrolspeler, slechteriken en verschijningsdatum

Grote geruchten 'The Batman': hoofdrolspeler, slechteriken en verschijningsdatum

Als dit klopt, dan wordt het leuk! Maar ook lang wachten.

Begin volgend jaar verschijnt Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Dit is een duidelijk minder grote titel dan The Batman, maar rond die titel blijft het angstvallig stil. Toch zijn er nu weer wat mogelijke nieuwe details verschenen.

Volgens Forbes gaat Ben Affleck echt niet terugkeren in The Batman, aangezien de film zich richt op een jonge versie van de Dark Knight. De rol moet gespeeld worden door een andere acteur. Ondanks dat de naam Jack O'Connell regelmatig terugkeert, heeft de acteur uit Starred Up (2013) en Tulip Fever (2017) nog geen gesprek gehad met studio Warner Bros. of regisseur Matt Reeves.

The Penguin
Het gerucht dat de slechterik The Penguin in The Batman te zien zou moeten zijn, klopt volgens Forbes. Oorspronkelijk zou hij een aandeel hebben in het eerder genoemde Birds of Prey, maar Reeves stak daar een stokje voor. In Birds of Prey is nu Ewan McGregors Black Mask te zien. Overigens zou The Penguin niet de enige slechterik zijn in The Batman.

2021 of 2022
The Batman zou gepland staan voor 2021, maar het zou ook kunnen dat het project wordt uitgesteld tot 2022. Reeves zou de plannen groots aanpakken om zo een reeks van films te kunnen introduceren.

NieuwsFilm

meest populair