Waanzinnige 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum' posters!

Na de trailer nu net zo gave affiches!

Na de trailer van gisteren zie je hieronder twee wel erg gave posters voor John Wick: Chapter 3 - Parabellum, uiteraard het vervolg op John Wick uit 2014 en John Wick: Chapter 2 uit 2017. Op de affiches staat Keanu Reeves' bijzonder effectieve huurmoordenaar; tegenwoordig excommunicado.

Als eerste een gave banner, met de tekst 'The grace period is over', wat betekent dat de tijd van gratie voorbij is. Achter de tekst uiteraard Wick, met voor hem een hele horde andere huurmoordenaars.

Bekijk de afbeeldingklik voor een vergroting

De tweede poster laat niet veel anders zien. Nu is het beeld van bovenaf. De weergave geeft aan dat Wick nog meer mensen zal moeten omleggen dan in het eerste en tweede deel bij elkaar.

Bekijk de afbeeldingklik voor een vergroting

Het is opnieuw Chad Stahelski die Reeves regisseert, ook zijn er rollen voor onder meer Halle Berry, Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen, Ian McShane, Common, Laurence Fishburne, Lance Reddick en Ruby Rose. Vanaf midden mei zie je John Wick: Chapter 3 - Parabellum in de Nederlandse bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair