Celebrity

Daniel Radcliffe verrast ongeneeslijk zieke 'Harry Potter'-fan (4)

Hart in actie!

door FilmTotaal om 09:18 in Celebrity
Hollywoodster Daniel Radcliffe (Harry Potter, Horns) heeft een ongeneeslijk zieke fan de dag van haar leven bezorgd. Radcliffe stuurde een lieve videoboodschap naar het Mexicaanse meisje Giesel Garcia (4), dat in het ziekenhuis ligt vanwege leukemie.

Het meisje Giesel Garcia 'Gigi' Fomperosa werd twee jaar geleden gediagnosticeerd met leukemie en ligt sinds vier maanden weer in het ziekenhuis. Gigi heeft helaas terminale kanker, wat betekent dat zij ongeneeslijk ziek is verklaard, maar haalt haar kracht uit haar grote liefde voor de wereld van Harry Potter. Zo verkleedt Gigi zich regelmatig als tovenaarsleerling in het ziekenhuis.

Harry Potter reageert
Acteur Daniel Radcliffe, die de rol van de bebrilde tovenaarsjongen in alle acht films vertolkte, heeft Gigi's aangrijpende verhaal inmiddels ook meegekregen en besloot via een lieve videoboodschap te reageren. "Hoi Gigi, leuk je te ontmoeten", begint Radcliff zijn boodschap aan het meisje. "Ik hoop dat je een fantastische dag hebt, waar je ook bent".

Radcliff nam het filmpje backstage op bij de Broadway-voorstelling The Lifespan of a Fact. "Het spijt me dat ik er zo slordig bijloop en dat het hier zo luidruchtig is", vervolgt de Britse ster. "Ik wilde je gewoon het allerbeste wensen en veel liefde sturen, we denken allemaal aan je". Een ongelooflijk mooie actie van Radcliffe dus.

NieuwsFilm

meest populair