Cavill en Baldwin terug voor 'Mission: Impossible: Fallout' sequels?

Cavill en Baldwin terug voor 'Mission: Impossible: Fallout' sequels?

Maar... hoe dan?

The Hollywood Reporter meldt vandaag dat Henry Cavill en Alec Baldwin mogelijk zullen terugkeren voor Mission: Impossible 7 en zelfs Mission: Impossible 8. De actie-franchise met Tom Cruise staat natuurlijk bekend om de spectaculaire stunts, maar ook de constant roulerende cast. Zo zagen we onder regie van Michelle Monaghan terugkeren als Ethan Hunts voormalige echtgenote Julia en Alec Baldwin als IMF-hoofd Alan Hunley. Nieuwe toevoegingen waren o.a. Vanessa Kirby als de White Widow en Henry Cavill als CIA-agent August Walker.

Zowel Hunley als Walker kwamen behoorlijk naar tot hun einde in Mission: Impossible - Fallout, maar lijken nu toch een aandeel te hebben in de vorige week aangekondigde sequels. Volgens THR zouden de personages van Baldwin en Cavill hun opwachting moeten maken in verschillende flashbacks. Hoe deze flashbacks zich verhouden tot de rest van de verhaallijnen van deel 7 en 8, is natuurlijk nog onbekend. Neem dit nieuws voorlopig natuurlijk met een grote korrel zand, want er kan nog een hoop veranderen tot de opnames beginnen.

Mission: Impossible 7 staat gepland voor de zomer van 2021 en Mission: Impossible 8 voor precies een jaar erna. Beide films worden direct achter elkaar gefilmd.



NieuwsFilm

meest populair