Algemeen

Cavill en Baldwin terug voor 'Mission: Impossible: Fallout' sequels?

Maar... hoe dan?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 13:01 in Algemeen
The Hollywood Reporter meldt vandaag dat Henry Cavill en Alec Baldwin mogelijk zullen terugkeren voor Mission: Impossible 7 en zelfs Mission: Impossible 8. De actie-franchise met Tom Cruise staat natuurlijk bekend om de spectaculaire stunts, maar ook de constant roulerende cast. Zo zagen we onder regie van Michelle Monaghan terugkeren als Ethan Hunts voormalige echtgenote Julia en Alec Baldwin als IMF-hoofd Alan Hunley. Nieuwe toevoegingen waren o.a. Vanessa Kirby als de White Widow en Henry Cavill als CIA-agent August Walker.

Zowel Hunley als Walker kwamen behoorlijk naar tot hun einde in Mission: Impossible - Fallout, maar lijken nu toch een aandeel te hebben in de vorige week aangekondigde sequels. Volgens THR zouden de personages van Baldwin en Cavill hun opwachting moeten maken in verschillende flashbacks. Hoe deze flashbacks zich verhouden tot de rest van de verhaallijnen van deel 7 en 8, is natuurlijk nog onbekend. Neem dit nieuws voorlopig natuurlijk met een grote korrel zand, want er kan nog een hoop veranderen tot de opnames beginnen.

Mission: Impossible 7 staat gepland voor de zomer van 2021 en Mission: Impossible 8 voor precies een jaar erna. Beide films worden direct achter elkaar gefilmd.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Grote korrel zand. :)

Van mij hoeft Cavill niet terug te keren voor flashbacks.
Ik wil graag een nieuw verhaal zien met nieuwe personages, die niet verboden zijn met de voorgaande films.

Rutherford

Avatar

Als MI6 zich voor Infinity War afspeelt en de rest na Endgame, kan het best.

Timer

Avatar

Mission: Impossible: Fallout: Part II: The Return Mission

Nature

Avatar

Onzin volgens mij.

Thiver

Avatar

Decepticon "Grote korrel zand. :)"

Anakin Skywalkers grootste angst.

Civilian Supreme

Avatar

Toch wel jammer dat hij geen deel gaat uitmaken van het team, was een leuke toevoeging geweest als de botte bijl in het team van Hunt.
Een tweelingbroer gaat te ver?

Ze moeten op ten duur echt iemand vinden met dezelfde screen presence als Cruise want zodra het wat lastiger wordt voor hem hoop ik niet dat de hele franchise stopt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair