POLL: huurmoordenaars in films!

Welke killer vind jij de beste?

Eerder deze week verscheen de trailer voor John Wick: Chapter 3 - Parabellum, de derde film in de succesvolle reeks rond het personage van Keanu Reeves. Het is een mooi moment om eens te kijken naar de huurmoordenaars in de film, met de vraag: welke van de onderstaande (huur)moordenaars vind jij het beste?

Als je aan films met hoormoordenaars denkt, dan kom je waarschijnlijk al snel uit op Léon (1994) met Jean Reno, No Country For Old Men (2007) met Javier Bardem, Pulp Fiction (1994) met het duo van Samuel L. Jackson en John Travolta of mogelijk Hitman met Timothy Olyphant. Maar er zijn nog zoveel meer huurmoordenaars die ontzettend cool of wreed overkomen op het witte doek.

Succes met stemmen!
Hieronder tref je een lijst met uiteenlopende huurmoordenaars in films. Uiteraard verschillende personages flink van elkaar, en kan er soms aan getwijfeld worden of het personage wel een echte huurmoordenaar is. Toch is het de lijst waaruit je mag kiezen en het commentaar kun je kwijt via het daarvoor bestemde venster.



NieuwsFilm

meest populair