Poll

POLL: huurmoordenaars in films!

Welke killer vind jij de beste?

door Bram de Groot om 20:39 in Poll
Eerder deze week verscheen de trailer voor John Wick: Chapter 3 - Parabellum, de derde film in de succesvolle reeks rond het personage van Keanu Reeves. Het is een mooi moment om eens te kijken naar de huurmoordenaars in de film, met de vraag: welke van de onderstaande (huur)moordenaars vind jij het beste?

Als je aan films met hoormoordenaars denkt, dan kom je waarschijnlijk al snel uit op Léon (1994) met Jean Reno, No Country For Old Men (2007) met Javier Bardem, Pulp Fiction (1994) met het duo van Samuel L. Jackson en John Travolta of mogelijk Hitman met Timothy Olyphant. Maar er zijn nog zoveel meer huurmoordenaars die ontzettend cool of wreed overkomen op het witte doek.

Succes met stemmen!
Hieronder tref je een lijst met uiteenlopende huurmoordenaars in films. Uiteraard verschillende personages flink van elkaar, en kan er soms aan getwijfeld worden of het personage wel een echte huurmoordenaar is. Toch is het de lijst waaruit je mag kiezen en het commentaar kun je kwijt via het daarvoor bestemde venster.21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Barry Berkman in 'Barry' (2018)


Wel 'n serie, maargoed.

Goku32

Avatar

Ik vind Leon geweldig, maar die van no country for old men os gewoon gruwelijk vet

Rutherford

Avatar

John Wick vind ik geweldig. Maar toch gestemd op The Day of the Jackal, met namo op de fantastische Fox. Geen idee of er van mijn generatie de film kennen (20-30j). Aanrader. Ook wel een beetje verblind door nostalgie, was een van mijn pa’s favo films.

Artificialis

Avatar

Hoewel ik Lee Van Cleef's rol als Col. Douglas Mortimer in For A Few Dollars More leuker vond, heb ik mede uit sympathie voor dat karakter gestemd op Angel Eyes uit The Good, the Bad and the Ugly. Het is ''ongeveer'' hetzelfde karakter.

Als het om de game-versie was gegaan had ik op Agent 47 gestemd. Zeer iconisch personage, in de films uiteraard waardeloos vertolkt.

Xenolicker

Avatar

Deadshot in 'Suicide Squad'!

Civilian Supreme

Avatar

John Wick, Leon en Cruise in Collateral vind ik zeer goed, toch heb ik het idee dat er nog een aantal goede niet in het lijstje staan.

Sharky13

Avatar

Moeilijk moeilijk moeilijk hoor. De keuze tussen Jules Winnfield, Vincent Vega en Leon. Toch maar voor Jules gegaan.
De hype rondom John Wick begrijp ik niet zo, vermakelijke films wel hoor maar best heel matig natuurlijk. Pulp Fiction en Leon daarentegen wel in mijn toplijstje, dus daarom gaat voor mij de keuze tussen deze drie karakters.

Maac

Avatar

John Wick!

Mav Damian

Avatar

Alejandro!
Moest toch wel twijfelen tussen hem en Anton Chigurh. Zou vet zijn als die twee tegen elkaar strijden.

John Wayne

Avatar

Hier zitten enkele pareltjes tussen, die menigeen niet zal kennen. Le Samourai met Alain Delon als ijskoude killer die van jager tot gejaagde wordt, The Day of the Jackal (het superieure orgineel, niet dat prul met Gere en Willis) en de Charles Bronson classic The Mechanic. Maar toch was ik onder de indruk van Keanu Reeves prestatie als John Wick. Ben benieuwd naar deel 3.

Sunspot

Avatar

John Wick! Strakke acties, heeft een bepaald iets qua karakter ook.

noah81

Avatar

1E aan wie ik dacht voor ik de lijst wist was leon. Vond dat echt een goede film toen.

chefry1983

Avatar

Voor mij pulp fiction. Meesterwerk en geweldig acteerwerk van Samuel

MisterPink

Avatar

Qua verhaal en acteer werk Leon. Qua brute actie John Wick!

Goov25

Avatar

1. John Wick
2. Léon
3. Alejandro

Eervolle vermelding voor Mr. Goodkat in Lucky Number Slevin.

SunChaser

Avatar

Waarom zit A Fish Called Wanda er niet in

Xenolicker

Avatar

Puss in Boots in 'Shrek 2'!

Blockbuster

Avatar

Assassins met Sly en Antonio. Net zo vermakelijk als Mr. & Mrs. Smith. Point Of No Return (Nikita remake) is ook leuk! Ik mis ook Shooter, The Naked Gun, Knight And Day, The Jackal, Phone Booth, The Big Hit, The Equalizer, Sniper, Wanted.

Civilian Supreme

Avatar

@blockbuster
The big Hit kent bijna niemand denk ik, vond ik destijds een zeer vermakelijke film, ook Assassins vond ik steengoed!

nieuwslaatste nieuws

meest populair