Celebrity

Don Cheadle weigert 'Avengers: Endgame' samen met Mark Ruffalo & Tom Holland te promoten

Mark Ruffalo en Tom Holland praten regelmatig hun mond voorbij.

door Jeffrey Kouters om 15:14 in Celebrity
Over enkele maanden barst het perscircus voor Marvels Avengers: Endgame los. Dat Marvel streng richting de cast is omtrent het delen van informatie, weten we. Nu blijkt dat ook de acteurs zelf de nodige eisen stellen voor deze 'press junkets'. Zo wil Don Cheadle absoluut niet naast Mark Ruffalo en Tom Holland zitten.

Filmacteur Don Cheadle zal in Avengers: Endgame opnieuw te zien zijn als kolonel James Rhodes alias War Machine. Ergens in april zal de cast weer aan de bak moeten om de film overal te promoten. Filmstudio's organiseren daarvoor onder meer 'press junkets'. In The Tonight Show Starring Jimmy Fallon heeft Cheadle onthuld dat hij deze interviews weigert samen te doen met bepaalde collega's.

Niet in de problemen komen
Cheadle vertelt dat hij niet gekoppeld wil worden aan Mark Ruffalo (Bruce Banner/The Hulk) en Tom Holland (Peter Parker/Spider-Man) tijdens deze persdagen. Zijn reden? "Ze praten allebei vaak vhun mond voorbij. Ik heb geen zin in dat gedoe", vertelt Cheadle aan Jimmy Fallon. "Ik hoef niet naast hen te zitten als ze weer de hele film verklappen".


Ruffalo en Holland staan erom bekend dikwijls spoilers te verklappen. Cheadle zal waarschijnlijk een 'trauma' hebben opgelopen van zijn interviews met Ruffalo voor Infinity War. Ruffalo verklapte in een interview namelijk het einde van de film... Al had Cheadle hier ook gewoon kunnen zwijgen natuurlijk...nieuwslaatste nieuws

meest populair