Celebrity

Don Cheadle weigert 'Avengers: Endgame' samen met Mark Ruffalo & Tom Holland te promoten

Mark Ruffalo en Tom Holland praten regelmatig hun mond voorbij.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 15:14 in Celebrity
Over enkele maanden barst het perscircus voor Marvels Avengers: Endgame los. Dat Marvel streng richting de cast is omtrent het delen van informatie, weten we. Nu blijkt dat ook de acteurs zelf de nodige eisen stellen voor deze 'press junkets'. Zo wil Don Cheadle absoluut niet naast Mark Ruffalo en Tom Holland zitten.

Filmacteur Don Cheadle zal in Avengers: Endgame opnieuw te zien zijn als kolonel James Rhodes alias War Machine. Ergens in april zal de cast weer aan de bak moeten om de film overal te promoten. Filmstudio's organiseren daarvoor onder meer 'press junkets'. In The Tonight Show Starring Jimmy Fallon heeft Cheadle onthuld dat hij deze interviews weigert samen te doen met bepaalde collega's.

Niet in de problemen komen
Cheadle vertelt dat hij niet gekoppeld wil worden aan Mark Ruffalo (Bruce Banner/The Hulk) en Tom Holland (Peter Parker/Spider-Man) tijdens deze persdagen. Zijn reden? "Ze praten allebei vaak vhun mond voorbij. Ik heb geen zin in dat gedoe", vertelt Cheadle aan Jimmy Fallon. "Ik hoef niet naast hen te zitten als ze weer de hele film verklappen".


Ruffalo en Holland staan erom bekend dikwijls spoilers te verklappen. Cheadle zal waarschijnlijk een 'trauma' hebben opgelopen van zijn interviews met Ruffalo voor Infinity War. Ruffalo verklapte in een interview namelijk het einde van de film... Al had Cheadle hier ook gewoon kunnen zwijgen natuurlijk...11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Kan het wel ook ergens begrijpen. Het is dood irritant als je collega's zo iets doen precies naast je.

nooffencetaken

Avatar

Dit is gewoon publiciteit. Hoort er allemaal bij.

GreenHornet

Avatar

Noem dit niet echt publiciteit

SeanDeNiro

Avatar

Wat kan het Don schelen als ze hun mond voorbij praten. Beetje rare reden. Alsof Don verantwoordelijk is voor de omzet van de film.

SunChaser

Avatar

Dit is scripted he mensen.

Wel bizar die fans die doordraaien

GreenHornet

Avatar

Het is niet scripted het is allemaal waar, ze spoilde de film.

STYD

Avatar

Anders moeten ze er maar mee stoppen, denk ook dat ze de film nog hoeven te promoten. Iedereen gaat er toch wel heen. Na zoveel intervieuws zal er toch wat gespoiled worden. Maar je moet de film toch zien voordat je pas kan weten of iets gespoiled is.

Guyon2002

Avatar

Ze zullen Cumberbatch wel weer aan Tom Holland koppelen, werkte met IW ook goed. Cumby heeft ons toen flink wat spoilers bespaard

Artificialis

Avatar

Dat laatste filmpje met Mark Ruffalo kan ik mij nog goed herinneren. Altijd afgevraagd of dat in scène was gezet, maar schijnbaar is deze man in werkelijkheid echt zo dom. De grootste spoiler van de film naar buiten brengen, hoe krijg je het voor elkaar..

chefry1983

Avatar

Laat de acteurs dan ook niets promoten. Dan kunnen ze ook niet hun mond voorbij praten.

Sunspot

Avatar

^

Lijkt me niet opte wegen, juist met dit soort interviews breng je mensen naar die bios en fans willen het sowieso zien.

Dan maar een spoilertje

nieuwslaatste nieuws

meest populair