Foto 'New Mutants' met ''bitch uit de hel''

Foto 'New Mutants' met ''bitch uit de hel''

Mogelijk de laatste X-Men film die we voorlopig zullen zien.

Over een paar maanden verschijnt de zevende X-Men sagafilm X-Men: Dark Phoenix en die film lijkt de reeks rond de bekende mutanten af te gaan sluiten. Een paar maanden later verschijnt het losstaande The New Mutants, een film waarin onder meer Split en Glass-actrice Anya Taylor-Joy te zien is. Er is een nieuwe foto opgedoken en de actrice sprak kort over haar personage.

Taylor-Joy is één van de gewildste namen in Hollywood. Ze brak door in The Witch uit 2015 en naast Split was ze te zien in onder meer Morgan (2016) en Thoroughbreds (2017). Ze accepteerde recent een rol in de serie Peaky Blinders en heeft de belangrijkste stem in het ambitieuze The Dark Crystal: Age of Resistance van Netflix. De actrice over haar rol als de Russische Illyana Rasputin a.k.a. Magik: "Ze is een baddass bitch uit de hel. Ik vind haar geweldig. Ze is gek. Je zult niet verveeld zijn."


Ook geeft de actrice aan dat het een ander soort superheldenfilm wordt, maar dat ze de definitieve bioscoopversie nog niet heeft gezien. Hieronder de nieuwe foto met een aantal mutanten.

Bekijk de afbeelding
De film van regisseur Josh Boone had al in april 2018 moeten verschijnen, maar werd hoogstwaarschijnlijk door de Disney/Fox-deal met anderhalf jaar uitgesteld.

NieuwsFilm

meest populair