Algemeen

Foto 'New Mutants' met ''bitch uit de hel''

Mogelijk de laatste X-Men film die we voorlopig zullen zien.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 14:56 in Algemeen
Over een paar maanden verschijnt de zevende X-Men sagafilm X-Men: Dark Phoenix en die film lijkt de reeks rond de bekende mutanten af te gaan sluiten. Een paar maanden later verschijnt het losstaande The New Mutants, een film waarin onder meer Split en Glass-actrice Anya Taylor-Joy te zien is. Er is een nieuwe foto opgedoken en de actrice sprak kort over haar personage.

Taylor-Joy is één van de gewildste namen in Hollywood. Ze brak door in The Witch uit 2015 en naast Split was ze te zien in onder meer Morgan (2016) en Thoroughbreds (2017). Ze accepteerde recent een rol in de serie Peaky Blinders en heeft de belangrijkste stem in het ambitieuze The Dark Crystal: Age of Resistance van Netflix. De actrice over haar rol als de Russische Illyana Rasputin a.k.a. Magik: "Ze is een baddass bitch uit de hel. Ik vind haar geweldig. Ze is gek. Je zult niet verveeld zijn."


Ook geeft de actrice aan dat het een ander soort superheldenfilm wordt, maar dat ze de definitieve bioscoopversie nog niet heeft gezien. Hieronder de nieuwe foto met een aantal mutanten.


De film van regisseur Josh Boone had al in april 2018 moeten verschijnen, maar werd hoogstwaarschijnlijk door de Disney/Fox-deal met anderhalf jaar uitgesteld.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Als ze de film een jaar geleden hadden uitgebracht (zoals oorspronkelijk de bedoeling was) dan had de film misschien nog een paar centjes in het laatje kunnen brengen. Maar na uitstel van inmiddels bijna anderhalf jaar, heropnames en andere dure flauwekul gaat dit gegarandeerd een flop worden. Goed aangepakt 20th Century Fox, misschien maar beter dat jullie op de korte termijn ophouden te bestaan.

Maac

Avatar

Eén van de minstbelovende trailers die ik gezien destijds gezien heb. Een verschrikkelijk ongeïnspireerd project dat de naam X-Men nooit had mogen dragen.

Decepticon

Avatar

Ik vind de trailer er juist heel interessant uit zien en wekte de indruk dat het superhelden genre gemixt zou worden met horror. Iets wat Fox zelf niet eens door had en slechte testscreenings kreeg.
Ik ben er nog steeds heel benieuwd naar. Maar ze hadden de film vorig jaar gewoon uit moeten brengen, nu wordt de film alsnog gewoon uitgebracht ja. Die Disney/Fox deal is nog steeds niet rond, dus er is niks veranderd. Of denken de ze bij Fox dat het publiek de heisa rond de reshoots en negatieve testscreenings na anderhalf jaar vergeten zijn?

nieuwslaatste nieuws

meest populair