Samuel L. Jackson & Bruce Willis waren zeer verschillend op de set van 'Glass'

Samuel L. Jackson & Bruce Willis waren zeer verschillend op de set van 'Glass'

Dat beweert collega James McAvoy.

Vorige week zagen we de nieuwste film van M. Night Shyamalan in de bioscoop verschijnen: Glass. Het is het vervolg op superheldenthrillers Unbreakable en Split. De film bracht de meeste hoofdrolspelers van de voorgaande delen bijeen, waaronder Bruce Willis, Samuel L. Jackson en James McAvoy. Laatstgenoemde vertelde pas geleden aan Entertainment Weekly dat het een bijzondere ervaring op de set was om met Jackson en Willis te werken.

"Het waren twee zeer verschillende ervaringen," begint de 39-jarige Schot. "Twee ervaringen waar ik helemaal weg van was. Voor een hele lange tijd is Sam één van mijn favoriete acteurs. Hij is iemand die echt dol is op acteren, als je begrijpt wat ik bedoel. Wanneer hij ziet dat een ander zichzelf helemaal toewijdt, dan krijgt hij er meteen zin in."


Volgens McAvoy is de acteur uit Kong: Skull Island behoorlijk oprecht en openhartig. "Als er iets is dat hij niet leuk vindt dan hoor je dat snel. En als er iets is dat hij wel leuk vindt dan hoor je het nog sneller. Hij is een fantastisch persoon om mee om te gaan."

De 63-jarige Willis lijkt uit een volledig ander hout gesneden te zijn. "Bruce was heel anders," legt McAvoy uit. "Bruce was erg stil en erg raadselachtig. Op een hele andere manier was hij ontzettend gul. Hij heeft een rustige, maar ook sterke aanwezigheid op de set. Erg gul op een heel andere manier. Minder luid en oprecht."

NieuwsFilm

meest populair