Celebrity

Samuel L. Jackson & Bruce Willis waren zeer verschillend op de set van 'Glass'

Dat beweert collega James McAvoy.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Vorige week zagen we de nieuwste film van M. Night Shyamalan in de bioscoop verschijnen: Glass. Het is het vervolg op superheldenthrillers Unbreakable en Split. De film bracht de meeste hoofdrolspelers van de voorgaande delen bijeen, waaronder Bruce Willis, Samuel L. Jackson en James McAvoy. Laatstgenoemde vertelde pas geleden aan Entertainment Weekly dat het een bijzondere ervaring op de set was om met Jackson en Willis te werken.

"Het waren twee zeer verschillende ervaringen," begint de 39-jarige Schot. "Twee ervaringen waar ik helemaal weg van was. Voor een hele lange tijd is Sam één van mijn favoriete acteurs. Hij is iemand die echt dol is op acteren, als je begrijpt wat ik bedoel. Wanneer hij ziet dat een ander zichzelf helemaal toewijdt, dan krijgt hij er meteen zin in."


Volgens McAvoy is de acteur uit Kong: Skull Island behoorlijk oprecht en openhartig. "Als er iets is dat hij niet leuk vindt dan hoor je dat snel. En als er iets is dat hij wel leuk vindt dan hoor je het nog sneller. Hij is een fantastisch persoon om mee om te gaan."

De 63-jarige Willis lijkt uit een volledig ander hout gesneden te zijn. "Bruce was heel anders," legt McAvoy uit. "Bruce was erg stil en erg raadselachtig. Op een hele andere manier was hij ontzettend gul. Hij heeft een rustige, maar ook sterke aanwezigheid op de set. Erg gul op een heel andere manier. Minder luid en oprecht."

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Alles beter dan zo’n Leto die ook op de set de Joker wil spelen.
Anders speelt Jackson ook buiten het draaien Mr Glass en speelt Willis buiten het draaien Willis.

GreenHornet

Avatar

chemie in Die Hard was ook geweldig

SunChaser

Avatar

Willis en Jackson hebben 1 echte scène samen in deze waardeloze film.

Marklar

Avatar

Bruce Willis is een eikel die zich afsluit voor de rest en er eigenlijk geen zin in heeft en Sam Jackson een toffe peer waar je relax mee overweg kan en die geniet van zijn vak. Dat zegt ie eigenlijk ;)

Master Of Films

Avatar

Weer een schone voorbeeld dat Willis geen zier meer om acteren geeft. Het idee al dat hij nog een Die Hard film wilt gaan maken. Het kan altijd nog erger dan A Good Day To Die Hard.

Hij kan net zo goed gaan stoppen of hij moet maar weer eens met Wes Anderson en Rian Johnson gaan praten. Dat waren de laatste 2 reggiseurs die Willis nog motivatie konden geven om te acteren.

Devenace

Avatar

Bruce Willis doet me een beetje denken aan Harrison Ford, beide geen idee hebben hoe ze het zover hebben kunnen schoppen met hun talentloze houding, beide zo dom dat men denkt dat ze hoog intelligent zijn.

Frietgezicht

Avatar

^ Mwah, ik vond Ford nog het beste aan Indy 4,hij speelde Indy.
Ook in Star Wars en Blade Runner pakt die zijn oude karakters weer op.
Willis speelde Willis in Die Hard 5 en speelt eigenlijk altijd Willis. Jammer want de jaren 90 Willis was mijn held.

Devenace

Avatar

Goed dat je het zegt, ik moet die nieuwe Blade Runner nog zien. :)

LeonardoPacino

Avatar

Mijn favoriete Willis was misschien nog wel zijn rol in 'Friends'.

Civilian Supreme

Avatar

Jammer dat hij niet wat kieskeuriger is in zijn rollen, voor het geld hoeft hij niet alles maar aan te pakken. Ik mis de oude Willis en heb altijd een Die Hard willen zien waar hij weer samen met Jackson zou samenwerken, hun chemie was erg leuk.

lamoteg

Avatar

Ik denk dat die mensen veel te rijk zijn om nog hun best te doen. Vooral Willis dan !!

nieuwslaatste nieuws

meest populair