Gerucht: 'New Mutants' komt niet meer uit

Gerucht: 'New Mutants' komt niet meer uit

Fox heeft er geen vertrouwen meer in.

Gerucht gaat dat Josh Boone's door problemen geteisterde New Mutants weer uitgesteld wordt. Mogelijk zal de film niet meer in de bioscopen uitkomen, maar naar Hulu verplaatst worden. De film zou eigenlijk in april 2018 uitkomen, maar werd uitgesteld naar augustus 2019.

Door hevige heropnames, waarbij naar het schijnt bijna de helft van de film opnieuw opgenomen is, was het nodig de film flink uit te stellen. Alleen zo kon Fox de film ook echt een mix tussen horror en superheldenfilm maken, zoals deze bedoeld was. Maar het gerucht gaat nu dat de film nog altijd niet goed is.

Fox zou momenteel in discussie zijn met regisseur Boone over het eindproduct. Het is nog altijd geen goede film zoals de studio en regisseur voor ogen hebben. Om die reden zou de film wellicht uitgesteld worden naar november. Maar voor Fox zou dat niet opportuun zijn: nog zo'n tegenslag maakt de film eerder een die dead on arrival is, mede doordat de film gewoon te veel tegenslagen heeft moeten verwerken en dat beeld bijna niet te repareren valt bij het publiek.

Vooralsnog staat de film nog gewoon in de planning bij Fox, en Disney heeft al laten weten dat het alle films van Fox gewoon uit wil brengen.



NieuwsFilm

meest populair