Algemeen

Gerucht: 'New Mutants' komt niet meer uit

Fox heeft er geen vertrouwen meer in.

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
Gerucht gaat dat Josh Boone's door problemen geteisterde New Mutants weer uitgesteld wordt. Mogelijk zal de film niet meer in de bioscopen uitkomen, maar naar Hulu verplaatst worden. De film zou eigenlijk in april 2018 uitkomen, maar werd uitgesteld naar augustus 2019.

Door hevige heropnames, waarbij naar het schijnt bijna de helft van de film opnieuw opgenomen is, was het nodig de film flink uit te stellen. Alleen zo kon Fox de film ook echt een mix tussen horror en superheldenfilm maken, zoals deze bedoeld was. Maar het gerucht gaat nu dat de film nog altijd niet goed is.

Fox zou momenteel in discussie zijn met regisseur Boone over het eindproduct. Het is nog altijd geen goede film zoals de studio en regisseur voor ogen hebben. Om die reden zou de film wellicht uitgesteld worden naar november. Maar voor Fox zou dat niet opportuun zijn: nog zo'n tegenslag maakt de film eerder een die dead on arrival is, mede doordat de film gewoon te veel tegenslagen heeft moeten verwerken en dat beeld bijna niet te repareren valt bij het publiek.

Vooralsnog staat de film nog gewoon in de planning bij Fox, en Disney heeft al laten weten dat het alle films van Fox gewoon uit wil brengen.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Damn. Want ben alsnog wel nieuwsgierig eigenlijk.....

Master Of Films

Avatar

Mogelijk zal de film niet meer in de bioscopen uitkomen, maar naar Hulu verplaatst worden.
Nadeel: Hulu is voorlopig niet internationaal beschikbaar. Disney is het wel van plan.. Hulu zal vast wel in een Disney+ pakket gaan komen oid.

Maac

Avatar

If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

tommieman

Avatar

Tsja Mof dat werkt dan weer het downloaden in de hand ....
Want ik was idd ook best nieuwsgierig .

PRIME

Avatar

Man, man, man..

eltorro

Avatar

Zou jammer zijn als hij niet wordt uitgebracht, ik zou hem zelf graag nog wel in de bios willen zien.

Decepticon

Avatar

Ik net zo eltorro, zou hem ook nog graag in de bios willen zien.

Artificialis

Avatar

Waar ik geen vertrouwen meer in heb is 20th Century Fox. Waar zijn deze gekken mee bezig? Er zijn toch grote hoeveelheden geld in dit project geïnvesteerd? Meer dan een jaar uitgesteld om verder op te knappen. En nu de stekker er maar helemaal uit trekken? Wat een tijdverspilling!

Sunspot

Avatar

Jammer, zie dit soort films toch liever in de bios

esteban

Avatar

Gerucht. Waarschijnlijk komt deze gewoon in de zalen, zoals voorzien. Bovendien weet de massa niets over zogenaamde problemen. Dat gaat zo goed als geen enkel effect hebben.

NieuwsFilm

meest populair