Algemeen

Slechterik op nieuwe foto's 'X-Men: Dark Phoenix'

Het wordt Jessica Chastain vs Sophie Turner.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 10:37 in Algemeen
De eerste grote superheldenfilm na Avengers: Endgame is de mogelijk allerlaatste X-Men film in de huidige vorm. In X-Men: Dark Phoenix zal actrice Jessica Chastain te zien zijn als de slechterik, vermoedelijk een buitenaards figuur. Naar verluidt zal zij de krachten van Jean Grey / Phoenix (Sophie Turner) loslaten op de mensheid. Er zijn nieuwe foto's online verschenen.

Op onderstaande vier foto's zijn beide vrouwelijke Marvel-personages gezamenlijk te zien. Ook is er een shot met Charles Xavier (James McAvoy).


Alexandra Shipps Storm
Een andere nieuwe foto komt van actrice Alexandra Shipp die in de franchise de rol speelt van Storm, het alter ego van Ororo Munroe.


De X-Men film van regisseur en producent Simon Kinberg staat gepland voor 6 juni. Check hieronder de eerdere trailer!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

X-Men ziet er soms toch wat campy uit. Weinig vertrouwen in deze film.

Ereptile

Avatar

X-Men en Spider-Man (Sam Raimi film) waren vroeger wel DE superheld filmreeksen die er toe deden en die het genre succesvol hebben gemaakt. Ik vind het jammer dat sommige X-Men films niet zo geweldig zijn als de eerste 2 films van de originele trilogie, First Class en Days of Future Past.

Sunspot

Avatar

Ahh, jammer voor Alexandra Shipp, waarschijnlijk kan ze gedag zeggen straks

Goku32

Avatar

Dit ziet er totaal niet leuk uit of zo

nieuwslaatste nieuws

meest populair