Skrulls & Starforce op nieuwe foto's 'Captain Marvel'

Skrulls & Starforce op nieuwe foto's 'Captain Marvel'

Goed en kwaad.

Deze maand staat het Amerikaanse blad Empire onder meer in het teken van de aankomende superheldenfilm Captain Marvel. Carol Danvers alias de titelheldin (Brie Larson) siert op de cover en het blad heeft ook twee nieuwe foto's mogen publiceren.

Bekijk de afbeelding
Begin maart zal Marvels Captain Marvel de wereldwijde bioscoopzalen binnenstormen. Gisteren werd bekend dat de Chinese première van Captain Marvel tegelijkertijd met de Amerikaanse zal zijn. Een gigantisch openingsweekend lijkt dan ook zeker. Captain Marvel staat deze maand centraal in Empire. Op de cover staat Carol Danvers samen met de Starforce-leider (Jude Law) en Skrulls-leider Talos (Ben Mendelsohn).

Bekijk de afbeelding
Mendelsohn werkte eerder met het regieduo Anna Boden en Ryan Fleck samen voor hun film Mississippi Grind (2015). "Ze vroegen me voor deze rol als Skrull en zeiden dat het zeker leuk en interessant zou gaan worden", vertelt Mendelsohn in een interview met Empire. "Hoewel zo'n rol anders lijkt, is het in de basis gewoon hetzelfde. Je hebt gewoon een acteur en een camera".

Bekijk de afbeelding
Captain Marvel verschijnt op 6 maart in de Nederlandse bioscopen!



NieuwsFilm

meest populair