Algemeen

Skrulls & Starforce op nieuwe foto's 'Captain Marvel'

Goed en kwaad.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 13:41 in Algemeen
Deze maand staat het Amerikaanse blad Empire onder meer in het teken van de aankomende superheldenfilm Captain Marvel. Carol Danvers alias de titelheldin (Brie Larson) siert op de cover en het blad heeft ook twee nieuwe foto's mogen publiceren.


Begin maart zal Marvels Captain Marvel de wereldwijde bioscoopzalen binnenstormen. Gisteren werd bekend dat de Chinese première van Captain Marvel tegelijkertijd met de Amerikaanse zal zijn. Een gigantisch openingsweekend lijkt dan ook zeker. Captain Marvel staat deze maand centraal in Empire. Op de cover staat Carol Danvers samen met de Starforce-leider (Jude Law) en Skrulls-leider Talos (Ben Mendelsohn).


Mendelsohn werkte eerder met het regieduo Anna Boden en Ryan Fleck samen voor hun film Mississippi Grind (2015). "Ze vroegen me voor deze rol als Skrull en zeiden dat het zeker leuk en interessant zou gaan worden", vertelt Mendelsohn in een interview met Empire. "Hoewel zo'n rol anders lijkt, is het in de basis gewoon hetzelfde. Je hebt gewoon een acteur en een camera".


Captain Marvel verschijnt op 6 maart in de Nederlandse bioscopen!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Het ziet er uit als Dragon Ball: Evolution.
Het is de bedoeling dat we hiervoor warmlopen?

Guido96

Avatar

@Artificialis

Daar zat ik nou ook aan te denken.
Dat groene ding lijkt ook wel op damaskinos uit Blade II

Goku32

Avatar

Hahahahaha Artificialis dat was het eerste waar ik aan moest denken man. Is dit fucking deel 2 van evolution of zo

Sunspot

Avatar

Die Skrulls doen me denken aan de Remans, Star Trek Nemesis

JeroenB

Avatar

Deze versie was veel belovend jammer... http://sciencefiction.com/2018/05/10/skrull-crossbones-skrulls-may-tie-avengers-4/

nieuwslaatste nieuws

meest populair