Algemeen

Zeven monsterlijke demonen in 'Shazam!'

De DC-film biedt meer dan het oog ziet.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 09:45 in Algemeen
In de beelden uit de DC-superheldenfilm Shazam! van afgelopen weekend was heel wat superheldengeweld te zien, met een goede indruk op de slechterik Doctor Thaddeus Sivana, gespeeld door Mark Strong (Green Lantern, Kingsman: The Golden Circle). Enigszins verscholen waren er ook een aantal monsters te zien!

Annabelle: Creation-regisseur David F. Sandberg deelde via Instagram een foto uit de trailer, waarop de Seven Deadly Sins te zien zijn. Deze monsters / demonen debuteerden al in 1940 in de comics en ze vertegenwoordigen de zeven hoofdzonden ijdelheid, hebzucht, lust, nijd, gulzigheid, wraak en gemakzucht. Het is in de comics aan Asher Angels Billy Batson / Zachary Levi's Shazam! om de demonen te verslaan.

Check het beeld hieronder en bekijk anders nog even die coole tv-trailer van afgelopen zondag. DC's Shazam! moet vanaf 4 april te zien zijn in de Nederlandse bioscoopzalen!


En het blijkt dat niet alles wat je in de tv-trailer ziet met de computer is gemaakt. Voor de film hebben ze een echt reuzenrad gesloopt.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McKelly

Avatar

En dan wou DC dat Shazam een familiefilm zou worden die je traditioneel ieder jaar zou moeten kijken? Demonen en dat soort troep laat ik niet aan m'n kinderen zien.

Pruiszie

Avatar

I dunno yet. Lijkt me toch niet echt een sterke film te gaan worden. Ik ben bang dat er teveel grappen van Levy gaan komen.

Innocent

Avatar

Denk zomaar dat deze beter gaat scoren dan de meeste mensen verwachten. DC humor is ver tezoeken in de voorgaande films (behalve Aquaman). Mensen zijn klaar met dat donkere gedoe van DC en zijn echt aan meer humor toe

Goku32

Avatar

Ben nog steeds niet overtuigt

rainking

Avatar

Ik zou niet gek staan te kijken als dit toch aardig wat geld binnen harkt. Ik heb 't idee dat ik dit een hele leuke film ga vinden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair