Zeven monsterlijke demonen in 'Shazam!'

Zeven monsterlijke demonen in 'Shazam!'

De DC-film biedt meer dan het oog ziet.

In de beelden uit de DC-superheldenfilm Shazam! van afgelopen weekend was heel wat superheldengeweld te zien, met een goede indruk op de slechterik Doctor Thaddeus Sivana, gespeeld door Mark Strong (Green Lantern, Kingsman: The Golden Circle). Enigszins verscholen waren er ook een aantal monsters te zien!

Annabelle: Creation-regisseur David F. Sandberg deelde via Instagram een foto uit de trailer, waarop de Seven Deadly Sins te zien zijn. Deze monsters / demonen debuteerden al in 1940 in de comics en ze vertegenwoordigen de zeven hoofdzonden ijdelheid, hebzucht, lust, nijd, gulzigheid, wraak en gemakzucht. Het is in de comics aan Asher Angels Billy Batson / Zachary Levi's Shazam! om de demonen te verslaan.

Check het beeld hieronder en bekijk anders nog even die coole tv-trailer van afgelopen zondag. DC's Shazam! moet vanaf 4 april te zien zijn in de Nederlandse bioscoopzalen!


En het blijkt dat niet alles wat je in de tv-trailer ziet met de computer is gemaakt. Voor de film hebben ze een echt reuzenrad gesloopt.



NieuwsFilm

meest populair