Productie film over oorsprongsverhaal 'SpongeBob' officieel begonnen

Productie film over oorsprongsverhaal 'SpongeBob' officieel begonnen

De makers zijn officieel aan de slag.

Paramount Pictures is officieel begonnen aan de productie van de derde film omtrent ieders favoriete spons (die woont in een ananas diep in de zee) - SpongeBob SquarePants. Deze film zal draaien om het oorsprongsverhaal van het bekende tekenfiguur.

Deze week is Paramount Pictures gestart met de productie van SpongeBob SquarePants Movie: It's A Wonderful Sponge. Deze bioscoopfilm zal wederom een mengeling worden van animatie en live-action. De film wordt geregisseerd door Tim Hill (Alvin and the Chipmunks). De animatiestudio achter Captain Underpants: The First Epic Movie (2017) en cinematograaf Larry Fong (Batman v Superman) zijn ook betrokken. Hans Zimmer verzorgt de muziek.

Over SpongeBob
Nickelodeon zendt de populaire televisieserie al sinds 1999 uit. Eerder verschenen de films The SpongeBob SquarePants Movie (2004) en The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015). In SpongeBob SquarePants Movie: It's A Wonderful Sponge wordt voor het eerst het oorsprongsverhaal van SpongeBob verteld en zal te zien zijn hoe hij zijn vrienden uit Bikini Bottom ontmoet tijdens een zomerkamp. De film stroomt in juli 2020 de bioscoopzalen binnen.



NieuwsFilm

meest populair