'Jessica Biel heeft spijt van te sexy kledingstijl'

De actrice is niet blij met haar oude rode loper-looks.

Hollywoodactrice Jessica Biel (The Sinner, The Illusionist) heeft er spijt van dat zij zich vroeger zo sexy kleedde voor de rode loper. "Ik had niet alle aandacht moeten vestigen op mijn lichaam", vertelt ze over haar vroegere kledingkeuzes aan het blad InStyle. Ook opvallend is dat Biel in haar tienerjaren meer een tomboy was.

Jessica Biel (36) heeft in de loop der jaren veel geleerd over fashion en haar kledingstijl is duidelijk veranderd. In een interview met het Amerikaanse tijdschrift InStyle zegt Biel haar vroegere kledingkeuzes een beetje te betreuren. Ze liep er naar eigen te sexy bij en experimenteerde te weinig met andere stijlen. "Zo'n sexy kledingstijl hoort er ook wel bij als je wat jonger bent", verklaart Biel, "maar toch denk ik nu dat ik dat destijds anders aan had moeten pakken".

Tomboy
Deze 'sexy' kledingstijl staat ook in fel contrast met de meer tomboy-achtige stijl die ze had in haar tienerjaren. "Het heeft echt even geduurd voordat ik alle typische vrouwendingen, zoals tassen en schoenen, begreep", vertelt Biel aan het blad. "Pas toen ik begin twintig was ging er een lampje branden". Haar opvattingen over kleding zijn dus veranderd, maar dat betekent niet dat Biel zich nooit meer sexy zal kleden. "Zolang de look maar in balans is", besluit ze.

NieuwsFilm

meest populair