'Gentleman Channing Tatum & Jessie J gaan nog steeds lekker'

'Gentleman Channing Tatum & Jessie J gaan nog steeds lekker'

De twee beroemdheden zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar.

Hollywoodster Channing Tatum (Kingsman: The Golden Circle, Smallfoot) en zangeres Jessie J zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar. Tatum brengt steeds meer tijd door in het huis van zijn vriendin en uit recente paparazzifoto's blijkt dat hij een erg zorgzame partner is.

De relatie van Channing Tatum (38) en Jessie J (30), die in het echt Jessica Cornish heet, wordt steeds serieuzer. Volgens ingewijden brengen de twee sterren steeds meer tijd met elkaar door en overnacht Tatum de laatste tijd vaak bij Cornish. "Channing voelt zich erg prettig in haar woning", vertelt een anonieme bron aan E! Online. "Hij is nauwelijks meer in zijn eigen huis te vinden".

'Je koffers staan al buiten'
Eerder deze week werden Tatum en Cornish gefotografeerd tijdens een intiem momentje. Cornish vertrok woensdag vanuit Los Angeles voor werkzaamheden. Tatum had een limousine voor haar geregeld en laadde keurig haar koffers in. "Bij het afscheid omhelsden ze elkaar stevig en gaven ze elkaar snel een kus", vertelt de bron. "Ze zagen er dolgelukkig uit en wilden duidelijk geen afscheid nemen van elkaar".

Benieuwd naar dit intieme momentje? Kijk dan hier voor een foto!

NieuwsFilm

meest populair