Patty Jenkins heeft al ideeën voor 'Wonder Woman 3'

Patty Jenkins heeft al ideeën voor 'Wonder Woman 3'

Maar mag ze haar trilogie ook afronden?

Wonder Woman was een groot succes; velen prezen het acteerwerk van hoofdrolspeelster Gal Gadot en de regie van Patty Jenkins. Het kwam daarom niet echt als een verrassing dat de twee allebei terugkeren voor een vervolg, genaamd Wonder Woman 1984. Deze keer zal het verhaal zich afspelen tijdens de Koude Oorlog. Normaalgesproken zou de film dit jaar nog te zien zijn, maar de releasedatum werd veranderd; de film zal pas uitkomen in de zomer van 2020. Toch laat Jenkins nu al weten hoe deel 3 eruit moet komen te zien.

Dit zei ze tenminste in een recent interview met Vanity Fair: ''Wonder Woman 1984 heeft helaas heel wat vertraging opgelopen, maar dit heeft me ook extra tijd gegeven om al te denken aan een derde deel. En ik heb al de nodige ideeën; ik weet wat ik graag wil zien, maar ik weet nog niet of ik het derde deel ook weer zal gaan regisseren. Maar ik heb wel al de perfecte trilogie voor ogen en hoe ik het tot een eind wil laten komen, als ik de film zou mogen maken. Ik hoop het, want ik ben er echt door geïnspireerd''.

De kans lijkt wel tamelijk groot; het eerste deel werd sterk onthaald, zowel door de filmcritici als de bioscoopgangers en ook aan de box-office wist de film te overtuigen. Als deel 2 in de voetsporen kan treden van zijn voorganger, zou het goed kunnen dat Jenkins haar trilogie mag afronden.

NieuwsFilm

meest populair