Verrassende slechterik in 'Godzilla: King of the Monsters'

Het vervolg op de eerste Godzilla uit 2014.

De eerste trailers waren al wat onthullend als het gaat om de enorme monsters in Godzilla II: King of the Monsters. Maar over het 'hoe' werd nog weinig getoond. Nu is er meer duidelijk over hoe de monsters losbreken en zichzelf loslaten op de aarde. Let op: spoilers!


In het vervolg op Godzilla uit 2014 zien we - zoals bekend - naast Godzilla de mot Mothra, de pteranodon Rodan en de driekoppige draak King Ghidorah. Via speelgoed wordt nu duidelijk dat het vliegtuig dat te zien is in de trailers, de naam 'Argo Jet' heeft en dat de personages Dr. Emma Russell (Vera Farmiga) en haar dochter Madison (Millie Bobby Brown) gekidnapt worden door een "mysterieuze organisatie met hun eigen plannen voor de wezens." Die organisatie lijkt dus Argo te heten. Monarch is schijnbaar niet de partij dat de nieuwe monsters ontwaakt.

Eco-terroristen
Overigens zouden er misschien nog twee monsters opduiken en er wordt verondersteld dat Charles Dance's personage de leider is van Argo, een naar verluidt grote groep van eco-terroristen die de monsters wil gebruiken om de mensheid te straffen voor de schade die is toegebracht aan het milieu.

De MonsterVerse-film van Michael Dougherty (Krampus) draait vanaf 30 mei in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair