Algemeen

Regisseur noemt 'Shazam!' een soort 'Ghostbusters'

De DC-film is veel. Nu hopen dat het ook zo uitpakt!

door Bram de Groot om 10:59 in Algemeen
Voor wie het nog niet doorhad na het zien van de trailers; de superheldenfilm wordt een actiekomedie. Dit heeft regisseur David F. Sandberg nu bevestigd en hij vergelijkt zijn DC-film met enkele grote familiefilms uit de jaren 80 van vorige eeuw!


"Het is een grappige film. Het voelt aan als een pure komedie, maar het raakt ook een aantal vrij donkere onderwerpen... Ik vergelijk de film graag met films uit de jaren 80 zoals Goonies, zoals Ghostbusters en Back to the Future. Iets als een familiefilm, deze is niet donker en grimmig."

Lat ligt hoog!
Eerder zei Sandberg al dat het een kerstfilm wordt die hopelijk door velen mensen ieder jaar wordt herkeken tijdens die feestdagen. Nu is het dus ook een soort Ghost Busters en Back to the Future. De regisseur legt de lat dus hoog, iets dat de trailers in zekere zin ook al deden met veel verwijzingen naar mogelijk erg gave zaken uit de comics.

Vanaf 4 april zullen we het zien in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder nogmaals die spectaculaire beelden van een weekje geleden.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Dit zijn niet de beelden van vorige week. Maar die van thor ragnarok die gisteren werden gebruikt voor een ander artikel.

Xenolicker

Avatar

Ook wel een beetje 'Jumanji: Welcome to the Jungle': Jezelf opeens verplaatst zien in een ander lichaam en dan de verbazing over wat je allemaal kunt en meemaakt.

Goku32

Avatar

Een soort goostbusters hahaha wtf dat zou wel heel slecht zijn

WeaponX

Avatar

Wel raar dat het rond kerst afspeelt. Aquaman voelt juist heel zomers aan. Hadden ze beter die films qua datums kunnen switchen lijkt mij. Aquaman had ook sowieso meer tijd nodig qua visuals.

GreenHornet

Avatar

Heb moeite met deze film.
Te onrealistisch.

NieuwsFilm

meest populair