Regisseur noemt 'Shazam!' een soort 'Ghostbusters'

Regisseur noemt 'Shazam!' een soort 'Ghostbusters'

De DC-film is veel. Nu hopen dat het ook zo uitpakt!

Voor wie het nog niet doorhad na het zien van de trailers; de superheldenfilm wordt een actiekomedie. Dit heeft regisseur David F. Sandberg nu bevestigd en hij vergelijkt zijn DC-film met enkele grote familiefilms uit de jaren 80 van vorige eeuw!


"Het is een grappige film. Het voelt aan als een pure komedie, maar het raakt ook een aantal vrij donkere onderwerpen... Ik vergelijk de film graag met films uit de jaren 80 zoals Goonies, zoals Ghostbusters en Back to the Future. Iets als een familiefilm, deze is niet donker en grimmig."

Lat ligt hoog!
Eerder zei Sandberg al dat het een kerstfilm wordt die hopelijk door velen mensen ieder jaar wordt herkeken tijdens die feestdagen. Nu is het dus ook een soort Ghost Busters en Back to the Future. De regisseur legt de lat dus hoog, iets dat de trailers in zekere zin ook al deden met veel verwijzingen naar mogelijk erg gave zaken uit de comics.

Vanaf 4 april zullen we het zien in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder nogmaals die spectaculaire beelden van een weekje geleden.



NieuwsFilm

meest populair