Video

Video 'Terminator'-reboot toont Arnie's T-800!

Eind oktober in de bioscoop!

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Via een korte behind-the-scenes video zien we wat beelden vanaf de set van de nieuwe derde Terminator-film die op dit moment wordt opgenomen door Deadpool-regisseur Tim Miller. De video toont een aantal van de hoofdrolspelers, waaronder de belangrijkste: de "Austrian Oak" Arnold Schwarzenegger!

De video van ruim een minuut is een promo voor de opnames in Budapest in Hongarije. In de beelden zie je naast Arnie ook actrices Linda Hamilton (Sarah Connor) en Mackenzie Davis (Grace) en wat beelden vanaf de sets.


In de nieuwe Terminator-film, één van de vele reboots die in 2019 verschijnen, krijgen we naast Arnie's T-800 een nieuwe Terminator te zien. Deze zal gespeeld worden door Gabriel Luna, die je misschien kent uit de tv-serie Agents of SHIELD.

Vanaf 31 oktober is het nieuwe directe vervolg op Terminator 2: Judgment Day (1991), met dit keer James Cameron als producent en Billy Ray als scriptschrijver, te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lamoteg

Avatar

Awel voor zijn leeftijd ziet hij er goed uit voor de film!!

akketa

Avatar

Geen melding van het overlijden van Andrew Vajna???? Ook niet bij dit nieuwsbericht?
https://www.telegraaf.nl/entertainment/3046080/rambo-producer-andrew-vajna-74-overleden

Maac

Avatar

Ik denk niet dat ik me er overheen kan zetten dat een T-800 ouder wordt. Ze hebben voor Genisys gewoon een lulverhaal verzonnen om Arnold terug te halen en het is totaal niet geloofwaardig. Hij had vervangen moeten worden!

Frietgezicht

Avatar

Eens natuurlijk met maac maar denk dat Arnie tenminste wel zijn best zal doen het overtuigend te brengen in tegenstelling tot bijv Willis.

Mas7

Avatar

Don’t fuck This up!

Artificialis

Avatar

Komt nog steeds stoer en intimiderend over, je zou niet zeggen dat dit een bejaarde man van 71 jaar is. Geen enkel probleem met de leeftijd, daar gaat het succes van de film echt niet vanaf hangen.

Maac

Avatar

@Frietgezicht
Inderdaad, onverschilliger dan Willis kan bijna niet. Ben ook niet echt bang voor de performance van Schwarzenegger, maar al acteert ‘ie de sterren van de hemel, niemand zal ooit dodelijke robots maken die grijs en verlept kunnen worden. Wat een nutteloze technologie zou dat zijn haha. Nee, als nadenken niet beloont dan is het waarschijnlijk mijn film niet.

Civilian Supreme

Avatar

Toch is het maar goed dat Arnie in Genisys zat, was zo'n beetje het enige lichtpuntje aan die film. Ook vond ik het idee van verouderende huid niet eens zo slecht.
Als Skynet wat slimmer was geweest had ze Terminators gemaakt met een wat gewoner uiterlijk, normaal postuur, onopvallend en bijvoorbeeld in kind formaat, honden, stofzuigers....

Sunspot

Avatar

Arnold is king, dat is het probleem ook niet.

Daanminator

Avatar

Arnie ziet er bad ass uit en deze film gaat gewoon beter worden dan Genysis maar das ook niet moeilijk.

Devenace

Avatar

Imo zolang dit soort franchises blijven draaien om bijv een Schwarzenegger of een Ripley om Alien of een jedi zal het floppen, al die franchises hebben datgene wat hun groot maakt en maakte en dat was niet een Arnie of een Luke of een Ripley, in de terminator series was het ook de apocalypse het enge donkere wereldje dat erna kwam, het leed het overleven het vluchten tegen het superieure robotje, zolang die terreur wegblijft en de films blijven draaien op zielige oneliners en opgehypte helden zullen het matige aktie films worden en blijven.
Je kan daar zitten met je baardje en skin fade kapseltje en je oneliner eruit gooien maar pfff kom op dit is net als mer Covenant over Prometheus, een faal herhaling van een faal, Genysis.
Maar ik laat me graag verassen Smiley face

Sunspot

Avatar

^

Als het goed is, is dit ook en soort afscheid, fakkel overdragen.

Hij verdient het in ieder geval.

Had toch liever Cameron gezien, maar gelukkig is hij actief betrokken, alleen die foto's soms, wekt niet echt vertrouwen op.

Heb het dan over die nieuwe karakters, Linda ziet er weer badass uit

meanrat

Avatar

Mensen die denken dat ze weer gaan voor een ouder wordende terminator, tegenwoordig verjongen ze acteurs heel vaak. Zo hebben ze in Auquaman ene Willem Dafoe niet vervangen door een jongere acteur, maar zijn hoofd digitaal aangepast. En dat ziet er best overtuigend uit als je het mij vraagt. Wellicht gaan ze hier ook voor digitale verjonging van de T800.

NieuwsFilm

meest populair