Algemeen

Officieel: nieuwe film Christopher Nolan in juli 2020!!

Laat de hype beginnen!

door Zilko Tarici om 22:30 in Algemeen
Christopher Nolan is een van de weinige regisseurs in Hollywood die met alleen zijn naam volle zalen weet te trekken en kan maken wat hij wilt. Films als Inception, Interstellar en met name het experimentele Dunkirk zijn allemaal filmprojecten die het moesten hebben van hun originaliteit, maar toch grote successen waren bij zowel critici als het publiek. De aankondiging dat er een nieuwe film van Nolan komt, is dan ook groot nieuws voor cinefielen over de hele wereld.

Warner Bros. heeft nu aangekondigd dat de volgende, vooralsnog titelloze, film van Christopher Nolan zal verschijnen op 17 juli 2020. Plot, cast en andere interessante weetjes worden allemaal nog geheimgehouden. Blijkbaar is de pre-productie al volop in gang, anders zou Warner de releasedatum waarschijnlijk nooit halen. De film wordt in elk geval (niet geheel verrassend) omschreven als een grote event-film die ook in IMAX zal draaien. Binnenkort zal er ongetwijfeld meer worden onthuld over dit mysterieuze project. Houd FilmTotaal dan ook goed in de gaten voor meer nieuws.

Wat hopen jullie te zien in de nieuwe film van Christopher Nolan? Heb je een specifiek genre dat je hem zou willen zien doen of zijn er acteurs die je terug zou willen zien? Laat hieronder van je horen!

26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Doe maar een vervolg op TDKR.

Rutherford

Avatar

Ik had graag nog eens een kleinere film gezien van hem. The Prestige is mijn favoriete film van Nolan. Maar ach, ik ben toch doodgelukkig met dit nieuws.

Lord Bono

Avatar

@rutherford, Dunkirk was een kleinere film. Dus laat nu maar weer een film van het formaat Interstellar komen!

Robbepost

Avatar

Graag Micheal Caine ;)

Mav Damian

Avatar

Off-topic: eerste foto's van Quinten Tarantino nieuwste film. Dat noem ik pas hype :p

http://whatculture.com/film/first-look-images-from-tarantinos-once-upon-a-time-in-hollywood-revealed

lamoteg

Avatar

Een dark night film met Joseph Gordon-Levitt. Daarom geen Batman, misschien nightwing ofzo

Tycho Nestoris

Avatar

Ik zou hem graag een misdaadfilm zien maken.

Jaws

Avatar

een western lijkt me ook wel een goede optie

Bor-Gullet

Avatar

Nolan is by far mijn favoriete regisseur,
Intersteller was geweldig, batman was geniaal.
ik hoop dat het weer een scifi wordt.

Batmen Beyond, dat zou echt geweldig zijn!!

Master Of Films

Avatar

Wat hopen jullie te zien in de nieuwe film van Christopher Nolan?

Nieuwe Avengers film of Black Panther 2.

Pronk47

Avatar

Soort Memento in een SF sausje.

David Mills

Avatar

Wat zou het geweldig zijn als hij een film zou maken van het fantastische boek I am Pilgrim, eens wat anders dan Sciencefiction

Jacobatje

Avatar

Ah Top, kijk er weer enorm naar uit. Dunkirk vond ik persoonlijk één van de beste films ooit gezien. Alleen als je hem in
15/70 MM IMAX hebt gezien, anders heb je geen oorlog mee gemaakt :P.

Goov25

Avatar

Goed boek idd @David Mills! Een spionagethriller van Nolan's hand lijkt mij ook wel interessant.
Verder maakt het mij persoonlijk weinig uit wat hij maakt. Ik kan er niks aan doen maar zijn naam is voor mij inderdaad genoeg om mij naar de bioscoop te trekken Smiley face

Thiver

Avatar

Frietgezicht "Een western"

Goov25 "Een spionagethriller van Nolan's hand lijkt mij ook wel interessant."

MovieBob stelde in zijn bespreking van Dunkirk dat Christopher Nolan een carrière heeft gemaakt uit het artistiek benaderen van macho onderwerpen, dus ja... een western of een spionagethriller zijn wel de meest logische opties voor zijn volgende film.

Prince John

Avatar

Ach, er komt al een nieuwe Nolan film, wat wil je nog meer? Wordt vast wel weer iets moois, ongeacht van het genre of cast!

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Awel, een western zie ik wel zitten. Maar eerlijk gezegd, gewoon dat er weer een Nolan-film komt is voor mij al super. Can’t wait!

mauppie

Avatar

inderdaad vond er ook vrij weinig aan !!
kijk toch liever naar inception of interstellar meesterlijk

Sunspot

Avatar

Ja, en gehyped zeker.

Zo speciaal zijn zjin films helemaal niet, snap het niet, zijn gewoon leuke films, maar omda thij Batman laat slagen en op de 'wetenschappelijke tour gaat, boekje bij brengt', is hij opeens een genius of zo

Maac

Avatar

^Ik denk dat de meeste mensen een bepaalde consistentie in kwaliteit heel prettig vinden. Iedere filmliefhebber heeft graag een paar regisseurs en acteurs/actrices waarvan ze altijd naar hun nieuwe projecten kunnen uitkijken. Dat maakt ze niet geniaal, maar gewoon betrouwbaar.

Brein8998

Avatar

Als Hansie Zimmer maar weer de muziek doet

Devenace

Avatar

Wat ik wil zien van Nolan? Waar hij goed in is, al zijn werkjes wou ik niet zien voor ik er vanaf wist en tot op heden is het merendeel in mijn bezit en zie ik als zeer vermakelijk en kwaliteit films.
Shyamalan deed het goed met Signs imo, iets in die richting wil ik wel zien van Nolan, de opbouw naar een invasie of iets met het oog op een gezin of een persoon uiteraard afspelend in een dorp of stadje.

noah81

Avatar

Ik vond dunkirk 1 van de slechtste films die ik ooit gezien heb, dus hij moet erg zijn best doen wil ik nog een film van hem in de bios bekijken

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ik vond Dunkirk geweldig, maar ik snap de kritiek ook wel. Het is geen standaardfilm met begin, midden en einde maar meer een verzameling snapshots van momenten van verschillende tijdsduren. Moeilijk om er warm voor te lopen als je het zo hoort. Maar als je er voor open staat is dat mijn inziens wel een film die meer dan de moeite waard is, zeker na een tweede kijkbeurt wanneer je de structuur ervan op voorhand kent. Maar ik ga niet ontkennen dat ik bevooroordeeld ben als Nolan fan :D

Sunspot

Avatar

Dunkirk was zeker goed, maar had meer verwacht, beetje gehyped ook allemaal, schepte nogal verwachtingen.

Maar goed, heb het niet in IMAX gezien, zou veel moeten toevoegen

nieuwslaatste nieuws

meest populair