Officieel: nieuwe film Christopher Nolan in juli 2020!!

Officieel: nieuwe film Christopher Nolan in juli 2020!!

Laat de hype beginnen!

Christopher Nolan is een van de weinige regisseurs in Hollywood die met alleen zijn naam volle zalen weet te trekken en kan maken wat hij wilt. Films als Inception, Interstellar en met name het experimentele Dunkirk zijn allemaal filmprojecten die het moesten hebben van hun originaliteit, maar toch grote successen waren bij zowel critici als het publiek. De aankondiging dat er een nieuwe film van Nolan komt, is dan ook groot nieuws voor cinefielen over de hele wereld.

Warner Bros. heeft nu aangekondigd dat de volgende, vooralsnog titelloze, film van Christopher Nolan zal verschijnen op 17 juli 2020. Plot, cast en andere interessante weetjes worden allemaal nog geheimgehouden. Blijkbaar is de pre-productie al volop in gang, anders zou Warner de releasedatum waarschijnlijk nooit halen. De film wordt in elk geval (niet geheel verrassend) omschreven als een grote event-film die ook in IMAX zal draaien. Binnenkort zal er ongetwijfeld meer worden onthuld over dit mysterieuze project. Houd FilmTotaal dan ook goed in de gaten voor meer nieuws.

Wat hopen jullie te zien in de nieuwe film van Christopher Nolan? Heb je een specifiek genre dat je hem zou willen zien doen of zijn er acteurs die je terug zou willen zien? Laat hieronder van je horen!

NieuwsFilm

meest populair