Gehavende Magneto op foto 'X-Men: Dark Phoenix'

Gehavende Magneto op foto 'X-Men: Dark Phoenix'

Magneto en zijn posse mutanten.

Het personage Magento zagen we al zes keer op het witte doek. Uiteraard speelde Ian McKellen de rol als eerste en vanaf X-Men: First Class was vooral Michael Fassbender de grote tegenstander van de X-Men. In X-Men: Dark Phoenix speelt Fassbender de rol vermoedelijk nog één keer. Onderstaande nieuwe foto geeft aan dat zijn personage het zwaar gaat krijgen.

In Dark Phoenix heeft Magneto naar verluidt een gemeenschap voor gevluchte mutanten opgericht op het eiland Genosha. Regisseur Simon Kinberg vergeleek Genosha met Israël, aangezien het eiland het beloofde land is waar mutanten veilig kunnen zijn. Onderstaande foto bewijst dat er ook op andere fronten overeenkomst zullen zijn. Het zou zomaar kunnen dat Magneto kennis heft gemaakt met Jessica Chastains slechterik.


Op bovenstaande foto is Fassbenders Magneto te zien met Nicholas Hoults Hank McCoy / Beast, Alexandra Shipps Ororo Munroe / Storm, Kodi Smit-McPhee's Kurt Wagner / Nightcrawler, Kota Eberhardts Luna (of mogelijk Selene van de Hellfire Club) en Andrew Stehlins Red Lotus. Begin juni in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair