Patty Jenkins over vervolg 'Wonder Woman'

Patty Jenkins over vervolg 'Wonder Woman'

Ook vindt zij het belangrijk dat DC zich voorlopig focust op solo-films.

Vorige week kwam er al een artikel langs op FilmTotaal waarin Patty Jenkins het had over een derde Wonder Woman film. Nu, in een recent interview, geeft de regisseuse nog wat meer details vrij over het aanstaande vervolg, Wonder Woman 1984 maar ook over een eventueel derde deel.

Zo had ze het volgende te zeggen over Wonder Woman 1984: ''Er wordt me af en toe wel gezegd dat de lat hoog ligt en of we het eerste deel wel kunnen overtreffen, voornamelijk de 'No Man's Land' scene, die de meeste bioscoopgangers erg indrukwekkend vonden. Deze scene kopieer ik natuurlijk niet voor het vervolg, maar er komt wel degelijk een fantastische scène in, die, in mijn ogen, van hetzelfde kaliber is. Ik kijk er echt naar uit. Deze scène zal jullie hopelijk ook allemaal omver blazen!''

Toen haar werd gevraagd waar het derde deel over zou gaan, zij Jenkins: ''Het gaat zich niet weer in het verleden afspelen. De enige kant die we op moeten gaan is voorwaarts, want wat willen we anders doen? Verwacht dus maar voor de derde film alvast een verhaal dat zich in het heden afspeelt. Meer kan ik er op dit moment nog niet over zeggen''.

Ten slot zei Jenkins nog dat zij het belangrijk vindt dat DC zich voorlopig focust op solo films voordat ze beginnen aan Justice League 2. ''Het is extreem lastig om een film met zoveel superhelden tot een succes te maken. Wanneer ze goed gemaakt zijn, kunnen ze fantastisch zijn, maar zo veel personages in een film en dezelfde tijdlijn; het is niet altijd even makkelijk... Ik hoop dat we nog wat wachten voordat er een nieuwe Justice League komt. Elke DC superheld heeft veel potentieel er verdient een solo film. Dat is waar ik naar uitkijk; een nieuwe Aquaman film, een film over Flash, etcetera. Ieder verdient het om in de schijnwerpers te staan en daar moeten we ons, in mijn ogen, nu op focussen''.



NieuwsFilm

meest populair