'Slumdog Millionaire'-actrice wil ook niet meer met Woody Allen werken

'Slumdog Millionaire'-actrice wil ook niet meer met Woody Allen werken

Blijft er nog iemand over?

Het einde van januari heeft aan regisseur Woody Allen getoond welke van zijn oud-collega's nog met hem zou willen samenwerken na de vele beschuldigingen omtrent kindermisbruik. Sinds 1992 wordt de 83-jarige Amerikaan hiervan beschuldigd door zijn dochter Dylan Farrow. Nochtans heeft Allen jarenlang daarna een aardige reeks films weten af te leveren. Door de MeToo-beweging beginnen verschillende acteurs echter twijfels te krijgen.

Zo hebben namen als Rebecca Hall, Colin Firth, Jeff Daniels, Michael Caine en Ellen Page laten weten niet meer met Woody te zullen werken als hij beroep op hen zou willen doen. Nu kunnen we Slumdog Millionaire-actrice Freida Pinto aan dat lijstje toevoegen. Zij verscheen in Allen's You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010). Aan The Guardian legde de 34-jarige Indiase haar standpunt uit.

Bekijk de afbeelding"Ik zou niet meer met hem werken omdat ik achter de vrouwen sta die naar voren zijn gekomen met hun verhalen, of die nou bewezen zijn of niet. Ik hou me gewoon vast aan wat mijn intuïtie me vertelt. Ik ben 34 jaar oud. Ik heb nu 11 jaar in deze industrie gewerkt, ik ben niet wanhopig en dat zal ik ook nooit zijn."

Gelukkig voor Allen zijn er ook genoeg acteurs die de volgende dag onvoorbereid op de set zouden verschijnen, zoals Javier Bardem, Alec Baldwin en Diane Keaton. Manhattan Murder Mystery's Alan Alda zei onlangs nog waarom hij dat zou doen: "Ik ben niet gekwalificeerd om hem te beoordelen. Ik ken niet alle feiten. Ik weet niet of hij schuldig of onschuldig is. Maar je kan wel onzeker zijn, zoals ik nu. Ik heb gewoon niet genoeg informatie om mijzelf ervan te overtuigen om niet met hem te werken. En hij is een enorm getalenteerde man."



NieuwsFilm

meest populair