'Birds of Prey' mogelijk niet R-rated

'Birds of Prey' mogelijk niet R-rated

Daarnaast zijn ook de eerste setfoto's verschenen!

Hoewel Birds of Prey een wreed spektakel moet worden, lijkt filmstudio Warner Bros. nog niet zeker te weten of de film een R-rating gaat krijgen, zo weet de Amerikaanse nieuwssite Joblo te melden. Daarnaast zijn er ook setfoto's verschenen waarop Harley Quinn (Margot Robbie) wederom een andere outfit aan heeft.

Hollywoodster Margot Robbie is de drijvende kracht achter Birds of Prey. Zij zou de film ooit gepitcht hebben als een 'R-rated film over een meidenbende'. Toch lijkt het alles behalve zeker dat de film daadwerkelijk een R-rating krijgt. De Amerikaanse filmsite Joblo legde Warner Bros. die vraag onlangs voor. "De kijkwijzer voor deze film staat nog niet vast", antwoordde de filmstudio.

Setfoto's
Deze week zijn de opnames van Birds of Prey officieel begonnen en de eerste beelden vanaf de filmset zijn al op het internet verschenen. Hieronder zie je een tweetal setfoto's waarop Harley Quinn te zien is in een bijzondere, gekke outfit. Het is een van de vele kledingsetjes die deze schurk zal dragen in de film.

Tweet verwijderd

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of Harley Quinn) moet in februari 2020 in de bioscopen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair