Algemeen

'Birds of Prey' mogelijk niet R-rated

Daarnaast zijn ook de eerste setfoto's verschenen!

door Jeffrey Kouters om 09:20 in Algemeen
Hoewel Birds of Prey een wreed spektakel moet worden, lijkt filmstudio Warner Bros. nog niet zeker te weten of de film een R-rating gaat krijgen, zo weet de Amerikaanse nieuwssite Joblo te melden. Daarnaast zijn er ook setfoto's verschenen waarop Harley Quinn (Margot Robbie) wederom een andere outfit aan heeft.

Hollywoodster Margot Robbie is de drijvende kracht achter Birds of Prey. Zij zou de film ooit gepitcht hebben als een 'R-rated film over een meidenbende'. Toch lijkt het alles behalve zeker dat de film daadwerkelijk een R-rating krijgt. De Amerikaanse filmsite Joblo legde Warner Bros. die vraag onlangs voor. "De kijkwijzer voor deze film staat nog niet vast", antwoordde de filmstudio.

Setfoto's
Deze week zijn de opnames van Birds of Prey officieel begonnen en de eerste beelden vanaf de filmset zijn al op het internet verschenen. Hieronder zie je een tweetal setfoto's waarop Harley Quinn te zien is in een bijzondere, gekke outfit. Het is een van de vele kledingsetjes die deze schurk zal dragen in de film.


Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of Harley Quinn) moet in februari 2020 in de bioscopen verschijnen.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Dan ga ik hem niet checken

GreenHornet

Avatar

hier maken ze een grote fout

A-Bat

Avatar

Plooiers!

Mav Damian

Avatar

Als Robbie en de regisseur zeiden dat het R-rated gaat worden en dan zegt de studie dat ze het nog niet weten.... Is voor mij al geen goed teken.

GreenHornet

Avatar

ik zie het gebeuren dat ze R rated maken en daarna de studio in gaat grijpen. Net zoals bij Venom is gebeurt.

Decepticon

Avatar

Deze film zou vanaf begin af aan al geen R rating krijgen, anders kunnen de meisjes van 13 jaar deze film niet zien.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Wat boeit het? We zien het wel als het zover is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair