Identiteit 'Supreme Intelligence' in 'Captain Marvel' bevestigd!

Identiteit 'Supreme Intelligence' in 'Captain Marvel' bevestigd!

Het antwoord is niet heel verrassend, maar eindelijk wordt een vermoeden nu bevestigd.

Een nieuw kinderboekje over Captain Marvel lijkt de identiteit van de Supreme Intelligence te hebben bevestigd. Dit personage is de dictatoriale leider van de Kree-aliens en verwacht wordt dat Carol Danvers (Brie Larson) het ook met dit wezen aan de stok zal krijgen. Let op: dit artikel bevat mogelijke spoilers!

Zoals verwacht zal actrice Annette Bening (Film Stars Don't Die in Liverpool) de rol van de Supreme Intelligence spelen in Captain Marvel. We zagen Bening ook al snel voorbij komen in de trailers. Deze onthulling is dus geen grote verrassing, maar het is fijn om dit vermoeden nu eindelijk bevestigd te hebben. Interessant is dit namelijk wel.


Groot groen hoofd
De Supreme Intelligence ziet er namelijk met dit menselijke gedaante totaal anders uit dan in de comics. Het personage is in de stripboeken namelijk een gigantisch groen hoofd in een tube. Hoewel we al een levende planeet in het Marvel Cinematic Universe hebben gezien, gaat de klassieke verschijning van de Supreme Intelligence misschien net iets te ver voor de films.

Captain Marvel verschijnt op 6 maart in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair