Casting nieuws voor films van Wes Anderson en Taylor Sheridan

Casting nieuws voor films van Wes Anderson en Taylor Sheridan

Projecten om naar uit te kijken!

Timothée Chalamet, de 23-jarige acteur, wist vorig jaar hoge ogen te gooien in Lady Bird en Call Me by Your Name. Mede dankzij deze successen wist hij de hoofdrol te bemachtigen in nieuwe Villeneuve film Dune.

Een tijdje geleden werd ook bekend gemaakt dat hij al heeft getekend voor de nieuwe film van Wes Anderson, The French Dispatch. En zoals het bij bijna elk Anderson project het geval is, is het een zeer indrukwekkende cast. Zo zullen ook Saoirse Ronan, Kate Winslet, Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton, Benicio del Toro, Jeffrey Wright én Willem Dafoe in de film te zien zijn.

Ook is er meer nieuws over de nieuwe film van Taylor Sheridan, de regisseur van Wind River maar voornamelijk bekend van zijn schrijfwerk voor de Sicario films en Hell or High Water. De film, Those Who Wish Me Dead, is een bewerking van het gelijknamige boek van Michael Koryta. Hierin probeert een jongen met behulp van een boswachter in de wildernis te overleven, maar dit verloopt niet zonder slag of stoot; in het bos woedt een hevige brand en huurmoordenaars zitten de jongen op de hielen. Veel is nog niet bekend over de casting, buiten het feit dat Angelina Jolie een belangrijke rol gaat spelen.

NieuwsFilm

meest populair