Killmonger terug in 'Black Panther 2'

Killmonger terug in 'Black Panther 2'

De slechterik uit het eerste deel toch niet gestorven?

Creed-acteur Michael B. Jordan speelde de rol van Killmonger in de succesvolle en voor een Oscar genomineerde superheldenfilm Black Panther. Ondanks dat het slot van de film niet goed uitpakte voor de slechterik, lijkt hij wel terug te keren.

Tijdens de SAG Awards afgelopen weekend zei Angela Bassett, in het eerste deel te zien als Ramonda, dat zij verwacht dat alle personages terugkeren voor Black Panther 2. Haar man Courtney B. Vance, bekend van de serie FlashForward, voegde nog iets toe: "Zeg het maar gewoon. Iedereen zal er zijn. Inclusief Michael B., ja."

Dood?
Er zijn al langer geruchten dat N'Jadaka a.k.a. Erik Stevens a.k.a. Killmonger terugkeert. Aan het einde van Black Panther van regisseur Ryan Coogler, die ook deel twee regisseert, zien we hoe Killmonger is neergestoken. Vervolgens zien we hoe hij en held T'Challa (Chadwick Boseman) uitkijken over Wakanda. De laatste vraagt of hij Killmonger moet helpen, maar niet veel later kiest Killmonger om te sterven. Dat lijkt ook - nagenoeg zeker - te gebeuren.


Acteur Sterling K. Brown, te zien als N'Jobu, zei tegenover Variety dat regisseur Coogler zeker niet zal falen: "Hij weet niet wat verliezen is, snap je. Marvel geeft hem alle support die hij nodig heeft, met Kevin Feige... Hij is een beest. Hij zal niet falen. Godfather II. Dus, ben er klaar voor!"

Alles wijst erop dat Cooglers Black Panther II vanaf 11 februari 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien is!

NieuwsFilm

meest populair