Zendaya naar alle waarschijnlijkheid ook in 'Dune'

Zendaya naar alle waarschijnlijkheid ook in 'Dune'

Een nieuw groot project voor de jonge actrice?

Denis Villeneuve's Dune begint aardig op gang te komen, die bij de nodige filmliefhebbers helemaal bovenaan op het 'te kijken' lijstje staat. De sci-fi epos speelt zich af in de verre toekomst en laat zien hoe Paul Atreides en zijn familie heersen over een woestijnplaneet genaamd Arrakis. Het is een unieke planeet, aangezien het de enige is waar de waardevolle kruidenmix wordt geproduceerd, die de brandstof vormt voor de ruimtevaart. Andere machtige families proberen echter de macht over te nemen.

Het is al een tijdje bekend dat Call Me by Your Name acteur Timothée Chalamet Paul zal spelen, maar ook de laatste weken werden ook andere grote namen aan het project toegevoegd, zoals Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard en Oscar Isaac. Nu heeft Villeneuve zijn zinnen gezet op Zendaya, voornamelijk bekend van The Greatest Showman en als MJ in the nieuwe Spider-Man films.

De 22-jarige actrice zal, als ze de rol accepteert, Chani spelen, de vriendin van Paul. Ze is dus nog niet officieel bevestigd voor de film, maar dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren; de productie van Dune zal binnenkort van start gaan en elke acteur en actrice in Hollywood zal maar wat graag met Villeneuve willen samenwerken.

NieuwsFilm

meest populair